• Evantaiul, un accesoriu pentru mirese curajoase.

  Evantai, mănuşi, umbrelă pentru mirese curajoase

  Îţi doreşti să fii o mireasă ieşită din tipare? Îndrăzneşte să-ţi accesorizezi rochia cu o pereche de mănuşi lungi, un evantai din pene sau o umbrelă vintage, din dantelă.

 • Inelul cu diamante, visul oricărei mirese

  Rafael & Sons este o companie cu spirit tânăr, dinamic şi entuziast, înfiinţată pe baza bogatei experienţe şi cunoştinţelor acumulate în mai bine de 35 de ani de către părintele acesteia

 • Florile din buchetul de mireasa, simboluri si superstitii.

  Semnificaţia florilor din buchetul de mireasă

  Ţi-e greu să te decizi în privinţa florilor ce-ţi vor alcătui buchetul de mireasă? Alegerea îţi va fi mai uşoară dacă ţii cont de semnificaţiile florilor şi de mesajul pe care vrei să-l transmiţi.

 • Buchetul de mireasa, obligatoriu pentur orice mireasa.

  Cum îţi alegi buchetul de mireasă

  Alb, roşu sau roz? Cale, trandafiri sau combinaţii? Rotund sau subţire şi lung? Sunt doar câteva dintre alegerile pe care trebuie să le faci când îţi cauţi un buchet de mireasă.

 • Palaria este accesoriu mireselor care vor sa iasa in evidenta.

  Pălării şi voalete pentru mirese sofisticate

  Vrei să fii o mireasă „altfel”? Renunţă la voalul tradiţional şi pune-ţi pe cap o pălărie sau o voaletă, accesorii care te transformă într-o mireasă non-conformistă şi sofisticată.

 • Jartiera miresei, un accesoriu sex.

  Cum îţi alegi jartiera de mireasă

  Deşi nu este o tradiţie tipic românească, aruncarea jartierei a început să apară în programul multor nunţi de la noi. Află de unde a pornit tradiţia şi cum să alegi această piesă de lenjerie vizibilă.

 • Tiara, accesoriu rezervat miresei printesa.

  Cum îţi alegi tiara de mireasă

  Cu tiară sau fără? Dacă vrei un look simplu, probabil că vei prefera sa renunţi la acest accesoriu, dar dacă vrei să te simţi ca o prinţesa la nunta ta, atunci tiara nu trebuie să-ţi lipsească.

 • Poseta miresei nu este neaparata utila, ci mai degraba frumoasa.

  Cum îţi alegi poşeta de mireasă

  Probabil că n-o să ai nevoie de ea, însă poşeta este o parte importantă a oricărui outfit, aşa că n-ar trebui să-ţi lipsească nici când eşti mireasă. Iată cum se alege şi care sunt preţurile.

 • Lenjeria iti influenteaya confortul in ziua nuntii.

  Cum îţi alegi lenjeria pentru ziua nunţii

  Invitaţii la nuntă nu îţi vor vedea lenjeria, aşa că poate părea neimportantă pe lângă rochia de mireasă, pantofi sau bijuterii şi multe mirese lasă pe ultimul plan alegerea ei.

 • Florile naturale sunt printre cele mai frumoase accesorii de par pentru mirese.

  Accesorii de păr pentru mirese

  Dacă ţi-ai ales coafura perfectă pentru ziua nunţii, accesoriile potrivite vor fi cireaşa de pe tort. Află ce opţiuni ai şi cum să-ţi alegi accesoriile după forma feţei.