• Voalurile sunt nelipsite din arsenalul mireselor.

  Ce tipuri de voaluri de mireasă există

  Unele mirese preferă să renunţe la ţinuta cu voal, care li se pare prea încărcată şi de modă veche, pe când altele nu concep să se despartă de un accesoriu atât de important.

 • Verighetele se aleg dupa stilul de viata al cuplului.

  Alegerea verighetelor - aur, platină sau titan?

  Să fie aur alb sau galben? Să fie platină sau paladiu? Verigheta se presupune că o alegi pentru toată viaţa, aşa că trebuie să fie dintr-un material cât mai rezistent.

 • Bijuteriile miresei se aleg in functie de rochie.

  Cum îţi alegi bijuteriile de mireasă

  Chiar dacă rochia de mireasă este elementul principal al ţinutei tale, urmată îndeaproape de voal şi pantofi, nu trebuie să neglijezi nici bijuteriile pe care le vei purta la nuntă.

 • Cele mai exclusiviste accesorii de nuntă

  Oamenii iubesc pur şi simplu să cheltuiască, iar nunta este fără îndoială un astfel de prilej. Conştienţi că fericirea are preţul ei, unele cupluri cheltuiesc într-un exces de euforie prenupţială averi colosale.

 • Îndrăzneşte să îţi faci singură buchetul de mireasă

  Află cum îţi faci singură buchetul de mireasă!

  Specialiştii în planning propun reducerea cheltuielilor de nuntă pe cât posibil şi trecerea la „modul handmade”. unica.ro te învaţă să îţi faci singură buchetul de mireasă!

 • Pantofii de mireasa se aleg dupa modelul rochiei.

  Cum să îţi alegi pantofii de mireasă

  Stilettos sau balerini comozi? Pantofi sau sandale? Din piele sau din satin? Există sute de modele de pantofi, iar nunta e una singură. Pe care să-i alegi?

 • Istoria inelului de logodnă

  Întâlnit în mai multe culturi ale lumii, inelul de logodnă este un simbol al promisiunii pe care viitorii miri şi-o fac unul altuia, aceea de a deveni soţ şi soţie.