• lucruri pe care sa le faci inainte de a spune da

  Lucruri pe care să le faci înainte de a spune „da”

  Orice femeie vrea să se bucure din plin de viaţa ei şi, deşi căsătoria nu e sfârşitul distracţiei, unele lucruri nu se pot face decât înainte, ca să te poţi bucura ulterior de viaţa în doi.

 • Cât costă să închiriezi maşina pentru nuntă

  Fie că preferi moda retro şi maşinile de epocă, fie că îţi doreşti să te plimbi cu limuzina sau îţi plac adevăraţii cai putere, îţi poţi face intrarea la nuntă într-un stil memorabil.

 • 5 sfaturi practice pentru mirese

  Ai gândit ziua nunţii tale în cel mai mic detaliu: invitaţii au fost aşezati strategic, verighetele sunt cumpărate, muzica e stabilită, restaurantul e decorat ca în poveşti, programările la salon sunt făcute. Oare mai lipseşte...

 • Figurinele pentru tort, accesoriile care fac diferenţa

  Tortul este supriza delicioasă ce pecetluieşte o petrecere pe cinste. Aşadar acordă atenţia cuvenită acestui moment şi alege nu doar un tort savuros, ci şi accesorii pe măsură.

 • Idei originale si cu bani putini pentru marturiile de nunta.

  Mărturiile de nuntă - idei originale şi ieftine

  Dacă n-ai găsit încă mărturii pe gustul tău, originale, frumoase şi utile, noi îi dăm câteva idei care, cu bani puţini îi vor surprinde plăcut pe invitaţii tăi.

 • Cum să alegi hârtia potrivită pentru invitaţii

  Invitaţiile sunt precum o carte de vizită. Aşadar trebuie să vă reprezinte, să reflecte puţin din personalitatea voastră şi să fie un teaser incitant a ceea ce va urma.

 • Cadouri de nuntă pentru miri

  La prima vedere, alegerea unui cadou de nuntă pare floare la ureche. În realitate însă, trebuie să găseşti un cadou simbolic, util, nici prea scump, dar original, aşa că alergătura prin oraş pare inevitabilă.

 • Locuri inedite pentru organizarea nunţii

  Nunta trebuie să fie unică indiferent de tendinţele care îşi fac loc în modă. Pentru că anul acesta designerii au ales stilul simplu, noi am optat pentru locuri inedite şi nunţi originale.

 • Cum să îţi organizezi singură nunta

  Mai simplă sau mai sofisticată, nunta este costisitoare oricum ai planifica-o. Este mai comod să apelezi la o firmă specializată, dar cu puţină răbdare o poţi organiza şi tu.

 • semne ca te va cere in casatorie

  11 semne că te va cere în căsătorie

  Multe cereri în căsătorie se petrec în preajma zilelor speciale. Valentine’s Day e chiar după colţ şi nu te poţi abţine să nu speri că în acest an iubitul tău îţi va face cea mai...