Rochia de mireasă închiriată, o variantă la modă

Totul despre rochia de mireasă închiriată

Citiţi şi

Când îţi doreşti o rochie de mireasă senzaţională, de la o casă de modă celebră sau semnată de un designer însă bugetul spune "Nu", alege să îţi închiriezi una!

Te închipui purtând în ziua ce mare o rochie de mireasă semnată de un designer celebru sau o casă de modă renumită? Îţi doreşti materiale preţioase, cristale Swarovski, cele mai fine broderii sau chiar inserţii cu perle, însă bugetul nu îţi permite o asemenea investiţie? Nu-i nimic! În ziua nunţii, visele devin realitate.

 

Trăim vremuri tulburi şi instabile din punct de vedere financiar, iar o nuntă în perioada asta „de criză” presupune un efort considerabil din partea îndrăgostiţilor. Există însă soluţii, idei şi propuneri pentru toate domeniile: invitaţii făcute handmade, mărturii eco, mai ieftine, şi o rochie de mireasă fabuloasă şi...închiriată!

 

Închirierea, un nou concept în lumea nunţilor

 

Să îţi închiriezi rochia pentru nuntă este o variantă chic, modernă, nicidecum ceva de care să te ruşinezi! Uită de ideile preconcepute ale persoanelor neinformate (ba că aduce ghinion dacă nu e nouă, ba că o rochie second hand nu arată la fel de bine ca una abia cumpărată etc) şi vizitează site-urile firmelor specializate.

 

Creaţii marca Rosa Clara, San Patrick, Pronovias, Demetrios, Divina Sposa şi multe altele se regăsesc pe umeraşele magazinelor ce le oferă spre închiriere şi te aşteaptă să le îmbraci. Astfel îţi vei permite să străluceşti într-o rochie de mii de euro pentru care vei plăti o sumă aproape modică ţinând cont de valoare ei. 

 

Itinerariul spre comoara mult visată e destul de simplu: cauţi pe site modelul preferat, mergi la sediul firmei şi îmbraci mărimea potrivită. Dacă live rochia nu îţi mai surâde atât de tare, eşti liberă să probezi orice modele vrei. Imediat ce ai găsit-o pe The One, o rezervi, plăteşti un acont şi, de obicei, în funcţie de politica firmei, îţi va fi livrată cu trei zile înainte de nuntă. Datoria ta este să o returnezi în trei, patru zile după nuntă, pe cât posibil în starea în care ai primit-o (nu e de datoria ta să o speli, să ştii!) şi cel mai important, să străluceşti!

 

De unde închiriezi

 

Cu o baghetă fermecată şi un strop de magie, cei ce se ocupă de închirierea rochiilor de mireasă te transformă pe dată într-o prinţesă. Şi asta la un super-preţ!

 

Elite Mariaj este o firmă specializată, distribuitor autorizat al brandului Mon Cheri, ce oferă spre închiriere rochii de mireasă semnate Demetrios, Pronovioas, San Patrick, La Sposa, Maggie Sottero şi multe altele la un sfert din preţul lor de catalog, ce se ridică undeva în jurul miilor de euro!

 

Poţi găsi salonul Elite Mariaj în Bucureşti, pe strada Leon Vodă, nr. 24, sector 4, intersecţia Bd. Dm Cantemir şi Bd Marasesti, în spate la Medicover.

 

Perfect Bride (Bulevardul Mircea Vodă Nr. 34, Bl. M1 Ap. 16, lângă Camera de Comerţ, pasajul Mărăşeşti) vine cu o super ofertă: închirieri rochii de mireasă Divina Sposa la preţuri promoţionale.

 

Şi Smart Bride vine cu oferte de nerefuzat: incredibile modele marca Bien Savvy, De Costa şi multe altele, toate doar pentru tine. Magazinul îl poţi găsi în Bucureşti, sector 6,  cartier MILITARI, Str. Muniţiei, nr. 5, Parter Office 3.

 

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:rochie de mireasă închiriată smart bride rosa clara bien savy elite mariaj san patrick la sposa maggie sottero pronovias demetrios

  Vizualizari: 5444

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta