Rochii de mireasă în trend în 2010

Citiţi şi

Tendinţele toamnă-iarnă în materie de rochii de mireasă sunt foarte versatile. Se poartă volumetriile, fulgii din material, transparenţa. Dar cel mai important se poartă ce-ţi vine bine!

Elie Saab şi Valentino propun o mireasă stilată, cu o silueta fluidă şi mizează pe rochiile „one shoulder”, cu aplicaţii de material şi inserţii brodate. La Azrouel, Lanvin şi Givenchy remarcăm mireasa îndrăzneaţă, ce nu se sfieşte să îşi arate picioarele. Designerii au afişat pe podium rochiţe midi şi scurte, înnobilate cu pene ori cu jocuri stilizate din suprapuneri.

 

Te visezi prinţesă în ziua nunţii? Exact la cele ca tine s-au gândit creatorii de la Dior când au propus pentru toamnă-iarnă 2010 rochiile cu corset şi tutu supradimensionat, din tul bufant. 

Tot fantasticul designer de rochii de mireasă Elie Saab propune şi transparenţa delicată, ingenuă. Ţinutele urmăresc linia corpului şi pictează, fără pic de vulgaritate, un discurs vestimentar seren, stropit cu detalii brodate şi fulgi textili.

 

Pentru mirese curajoase

Ce-ai zice de o rochie de mireasă...cu pantaloni? Gaultier, Chanel şi Givenchy au plusat şi au expus creaţii insolite cu salopete, corsete ori pantaloni skinny din materiale preţioase, peliculizate ori accesorizate cu mărgele şi cristale. Ah, să nu uităm de trenă! Ai avea curaj să porţi asemenea ţinute?

 

Mireasa elegantă vine de la Oscar de la Renta. El recomandă rochiile maxi, spumoase, fine şi simple, ce se remarcă prin calitatea materialelor folosite şi prin designul minimalist, dar de efect.

 

Opens external link in new windowVezi în Galeria Foto şi alte modele interesante de rochii de mireasă!

 

Foto: Imaxtree

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:rochie de mireasă nuntă Elie Saab Valentino Givenchy Oscar de la Renta Chanel Dior Gaultier rochie de prinţesă tul rochii maxi

  Vizualizari: 8458

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta