10 accesorii handmade superbe pentru nunta ta

Citiţi şi

Unice, personalizate şi de efect, accesoriile realizate manual au dat naştere unui trend extrem de apreciat chiar şi în rândul mirilor.

Lucrate manual, cu talent şi migală, cei mai mulţi dintre talentaţii artizani îţi propun o paletă largă de accesorii deosebite, magice şi mai ales unice pentru o nuntă pe măsură.

Dacă şi tu eşti de acord cu ideea că "detaliile fac diferenţa", atunci alege să îţi impresionezi invitaţii cu aceste accesorii deosebite de nuntă, realizate de designerii români.

1. Figurine pentru tortul nunţii


"Cake topper" sau figurinele ce reprezintă mirii sunt cele care fac cu adevărat special tortul din ziua nunţii.
Dacă vrei ca desertul tău fastuos să se distingă de celelalte torturi cu etaj şi marţipan colorat, optează atunci pentru un set de figurine handmade, aşa cum îţi recomandă cei de la Chezserebe.

Aici, toate figurinele sunt realizate doar la comandă, iar dacă îţi doreşti un "cake topper" cu chipul vostru, îmbrăcaţi în rochia şi costumul mirilor, aici ţi se poate îndeplini dorinţa. Preţul variază între variaza între 200 şi 350 de lei, aşa cum aflăm de pe chezserebe.blogspot.com.

2. Pahare pentru miri cu picior răsucit


Chiar şi cei care se declară tradiţionalişti ar ezita probabil să spargă paharul în noaptea nunţii, conform superstiţiei. Pur şi simplu spectaculoase, aceste pahare pentru miri, vopsite manual şi cu picior răsucit, vor fi de mare efect. Însă, pe lângă aspectul lor fantezist, aceste pahare sunt şi extrem de practice - nu va trebui să îţi luxezi mâna când veţi ciocni şampania.
 
Paharele se găsesc în magazinul Opens external link in new windowbreslo.ro şi se realizează doar la comandă.

3. Voal pentru mireasă


Accesorizat cu cristale Swarovski şi perle, această floare din dantelă va transforma orice mireasă într-o femeie elegantă şi sofisticată în ziua nunţii ei.
Accesoriul, recomandat de cei de la LAtelierBijou, poate fi folosit atât ca voaletă, cât şi pe post de clamă pentru susţinerea voalului.

Voalul costă 70 de lei.

4. Pernuţă pentru verighete


Obiectele cruciale pe care nu ai voie să le pierzi, verighetele trebuie încredinţate pe mâini bune, dacă nu vrei ca momentul să transforme nunta într-o tragi-comedie artistică.

Asigurtă-te că ele sunt la loc sigur, pe o pernuţă graţioasă din satin ca aceasta. Accesoriul este realizat de Iri's şi poate fi găsit pe breslo.ro. Nu costă mai mult de 39 de lei.

5. Coşuleţ Albă ca Zăpada


La fel de esenţiale în recuzita miresei, coşuleţele pentru cocarde trebuie la rândul lor alese cu grijă, corelate la tematica aleasă.

Dacă ai optat pentru o nuntă de basm, coşuleţul pentru cocarde inspirat din "Albă ca Zăpada", cu trandafiri din satin alb, va fi o piesă de rezistenţă ce va completa această ţinută feerică. Coşuleţul este cret de Irina Roşca şi costă 120 de lei.Vezi pe pagina următoare mai multe accesorii handmade pentru nuntă.

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:accesorii nunta handmade marturii cutiute marturii buchet mireasa handmade pahare miri pernuta inele miri

Vizualizari: 21684

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta