Verighetele se aleg dupa stilul de viata al cuplului.

Alegerea verighetelor - aur, platină sau titan?

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Să fie aur alb sau galben? Să fie platină sau paladiu? Verigheta se presupune că o alegi pentru toată viaţa, aşa că trebuie să fie dintr-un material cât mai rezistent.

Dacă vrei ca verigheta ta să reziste, într-adevăr, o viaţă întreagă, cea mai bună alegere ar fi tungstenul. Un metal mai puţin cunoscut, considerat mai puţin pretios, însă foarte rezistent. Este cel mai tare din metalele folosite în industria bijuteriilor şi e considerat aproape indestructibil, ca să nu mai spunem că n-ai să vezi vreodată o zgârietură pe o verighetă de tungsten.


Partea proastă la titan şi tungsten este că verigheta odată făcută, nu prea se mai poate modifica, aşa că trebuie să ai grijă să nu te îngraşi.

Stilul de viaţă dictează alegerea verighetei


Dacă sunteţi un cuplu activ puteţi alege verighetele din tungsten sau titan, care vor rezista indiferent la ce „chinuri” le supuneţi. La fel şi dacă aveţi meserii care presupun muncă manuală.


În schimb, daca nu vă plac aventurile şi lucraţi la birou, o verighetă de aur o să reziste îndeajuns de bine.


Gândeşte-te şi la vestimentaţia pe care o adopţi. Dacă te îmbraci mai mult în negru, alb, gri, bleumarin, verde sau mov, alege o verighetă de aur alb sau platină, căci argintiul se potriveşte mai bine cu aceste culori. Femeile care se îmbracă mai mult în maro, galben, bej, bleu, roşu ar putea să aleagă mai degrabă aurul galben.


De asemenea, metalele albe se potrivesc celor care adoptă un stil vestimentar mai lejer, casual sau sportiv. Dacă te îmbraci elegant, probabil că ţi s-ar potrivi mai bine aurul galben.

Foto: Shutterstock

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:verighete aur verighete modele verighete nunta

Vizualizari: 27792

COMENTARII

1

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta