Nunta în toamnă - avantaje şi dezavantaje

Autor:
Citiţi şi

Toamna a fost dintotdeauna considerat anotimpul perfect pentru organizarea nunţii. Nu mai este cald... dar poate fi prea frig, aerul condiţionat nu mai face victime...

 ...dar în schimb te poţi lecui cu o gripă dinainte. Cu toate că este supranumit sezonul nunţilor, acestă perioada ridică multe dileme celor care îşi plănuiesc nunta.

Iată mai jos avantajele şi dezavantajele pentru o nuntă organizată toamna.

Vremea


Dezavantaje - Vremea urâtă şi temperatura scăzută sunt aproape depresive. Este normal că tot acest disconfort termic nu poate decât să te indispună. Nu doar pe tine, dar şi pe nuntaşii tăi.

Avantaje - Ne place, nu ne place, frigul, ploaia şi vremea posomorâtă sunt particularităţile sezonului cu care, până la urmă, trebuie să ne obişnuim.

Aşa că, în mod firesc, dacă ai norocul - ţinând cont de superstiţii - ca în ziua nunţii tale să se stârnească un astfel de "potop", invitaţii nu vor fi luaţi prin suprindere. Toamna, nimeni nu se aşteaptă să fie vreme de plajă afară. Dacă ai parte de timp frumos, ia-l ca pe un alt semn că eşti norocoasă.

Peisaj


Avantaje - Oricât ar fi de capricioasă vremea, toamna rămâne incontestabil un anotimp romantic. În ciuda inconvenienţelor termice, peisajul fabulos - copacii ruginii, covorul de frunze colorate, atmosfera mistică - îţi asigură un album de nuntă mai mult decât reuşit.

Dezavantaje - În plin sezon ploios, este imposibil să nu te gândeşti la ce este mai rău. Da, da... poate să plouă cu găleata, iar de fotografiile de album nu ai cum să scapi.

Doar imaginea de coşmar a rochiei de mireasă înnămolită te cam pune pe gânduri.  

Cheltuieli


Avantaje - Toamna, când vinul curge râuri iar pălinca este proaspăt făcută, avantajul major este că poţi face economii substanţiale din bugetul de nuntă, dacă preferi să cumperi separat băutura. În acest sezon, băutura este mai ieftină decât în restul anului.

Dezavantaje - Pe de altă parte, cheltuieli mai mari pot surveni din lucruri care nu sunt de sezon. Spre exemplu, dacă nu vrei un buchet din flori de câmp, cu siguranţă florile de vară te vor costa mai scump, la fel şi în cazul fructelor sau a deserturilor cu fructe de vară care de obicei sunt mai scumpe în extrasezon. 


Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:Nunta de toamna avantaje dezavantaje Search results

  Vizualizari: 6152

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta