Alege un buchet de mireasa deosebit din combinatii de flori neasteptate.

5 alegeri neaşteptate pentru buchetul de mireasă

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Dacă nu vrei să ai un buchet banal, din trandafiri, şi îndrăzneşti să alegi flori deosebite, noi îţi dăm câteva idei privind aranjamentele şi îţi spunem care sunt preţurile.

Floarea soarelui

Probabil că nu ai văzut multe mirese care sa poarte buchete din floarea soarelui. Nici noi! Tocmai de aceea, un astfel de buchet te scoate din anonimat. Sunt flori vesele, luminoase, cu o culoare puternică ce contrastează plăcut cu rochia albă. Se potrivesc pentru un buchet cascadă, dar şi pentru unul mic şi rotund.


Preţ: o combinaţie de floarea soarelui şi crini costă 389 de lei la floridelux.ro, iar la secretgarden.ro găseşti la 165 lei un buchet din floarea soarelui, gerbera şi trandafiri albi.

Lăcrămioare

Delicate şi proaspete, lăcrămioarele pot alcătui un buchet perfect pentru o mireasă care merge pe un stil simplu, dar se potrivesc şi la o rochie foarte elegantă. Un buchet mic din lăcrămioare este şi comod, si practic, dar şi foarte frumos.


Preţ: 499 de lei la floridelux.ro

Hortensii

Mici şi delicate, la fel ca lăcrămioarele, hortensiile – li se spune şi hydrangea - pot alcătui un buchet mult mai bogat, rotund sau stil microfon. În plus, ai şi mai multe opţiuni când vine vorba de culoare, dacă nu vrei un buchet alb.


Preţ: 169 de lei la buchete-mireasa.ro

 

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:buchet mireasa buchet mireasa floarea soarelui buchet mireasa hortensii buchet mireasa bujori flori buchet mireasa flori nunta

Vizualizari: 23130

COMENTARII

2

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta