Calina Cristina

Autor:
Citiţi şi

Au fost si clipe amare , desi fotografia ar putea demonstra altceva, au fost si clipe frumoase, au fost si ani buni, au fost si ani mai putini buni. Tot acest timp a trecut ca o clipa si abia in...

Povestea noastră de dragoste este pe cât de frumoasă pe atât de reală.Dragostea noastră a prins aripi prin intermediul internetului,lucru la care nu m-aş fi aşteptat vreodată deoarece niciodată nu am căutat dragostea pe internet.


A fost pură întâmplare şi pură dragoste la prima vedere.Pare ireal,dar de la prima noastră întâlnire şi până în prezent nu ne-am despărţit nici măcar o zi.Într-adevăr au fost câteva nopţi care ne-au ţinut departe unul de celălalt dar telefoanele pe care le primeam în miez de noapte,pline de dor,în care îmi spunea :"să nu uiţi niciodată că un băiat iremediabil şi irevocabil de îndrăgostit,se gândeşte în fiecare secundă la ţine".


După 3 luni de relaţie ne-am mutat împreună dar nu înainte de a mă cere de soţie.Fără pregătiri,fără texte copiate,m-am trezit cu o mână întinsă care ţinea încleştată un inel.M-a întrebat aproape şoptit:"vrei să fii soţia mea?" Nu cred că mai are rost să spun care a fost răspunsul meu....


L-am ales că soţ,sau mai degrabă m-a ales că soţie,pentru că m-a făcut să simţ o altfel de fericire.Orice lucru familiar mie ,alături de el căpăta o altfel de valoare şi semnificaţie.Aş putea descrie fericirea ca pe o fântână plină de apă şi a cărei adâncime nu se cunoaşte.


Sinceră să fiu ,mă cam străduiesc să fac propoziţii frumoase,deoarece scriind aceste rânduri în mintea mea s-au aglomerat prea multe amintiri frumoase şi de aceea nu vreau să înşir o serie de adjective în descrierea lui şi vreau să închei aceste rânduri şi nu povestea(îmi doresc să fie infinită),spunând că iubirea pe care o simţim unul faţă de celalat,ne împlineşte viaţă.

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!

  Vizualizari: 88353

  COMENTARII

  99

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta