Fotograful de nunta - preturi si recomandari.

Cât te costă un fotograf profesionist pentru nuntă

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Când vine vorba de fotograf, preţurile variază mult în funcţie de faima celui care face pozele, dar contează şi numărul fotografiilor cerute sau perioada de timp pentru care soliciţi serviciile...

Cât costă fotograful la nuntă


Ne-am interest pentru tine şi am găsit câteva oferte. Astfel, pe fotografiistudio.com, preţurile încep de la 300 de euro. Pentru aceşti bani fotograful stă cu tine la primărie şi la biserică, apoi ai parte şi de o şedinţă foto pentru tine şi mire, într-o locaţie aleasă de comun acord. Primeşti 300 de poze pe CD sau DVD.

Dacă vrei să ai fotografii şi de la petrecere vei plăti 500 de euro pentru o nuntă cu puţini invitaţi şi 700 de euro pentru o nuntă medie sau mare. Dacă vrei să ai pozele şi pe suport de hârtie, plăteşti încă 290 de euro pentru un album fotocarte în care sunt incluse cele mai bune imagini.

Pe adimage.ro preţul este ceva mai mare. Plăteşti 1500 de euro pentru ca fotografii să fie prezenţi la eveniment timp de 12 ore, timp în care vor face cel putin 500 de fotografii livrate pe DVD. În plus, ai parte şi de o sesiune foto pentru tine şi soţul tău, dar şi una pentru portrete de grup. În cazul în care pierzi fotografiile, dintr-un motiv sau altul, fotografii păstreaza imaginile în arhiva lor timp de cel puţin trei ani.

De ce să plăteşti un fotograf profesionist

Acestea fiind preţurile, de ce ai plăti un fotograf profesonist când ai putea ruga un prieten să facă poze pe tot parcursul nunţii?

Pentru că nunta ta e una singură şi chiar dacă în prezent nu te gândeşti prea mult la amintirile care îţi rămân, peste ani îţi vei dori să ai imagini cât mai frumoase penru a-ţi aminti de ea. Iar imaginile cele mai frumoase ies din mâna unui fotograf profesionist.

Citeşte în pagina următoare despre şedinţa foto de logodnă!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:fotograf nunta fotograf profesionist fotograf nunti

Vizualizari: 15996

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta