ce fel de sot este in functie de zodie

Ce fel de soţ este în funcţie de zodie

Citiţi şi

Postura de soţ produce schimbări majore în comportamentul unui bărbat. În funcţie de zodie, poţi afla ce fel de soţ va fi iubitul tău şi la ce să te aştepţi în căsnicia cu el.

 

Berbec


Bărbatul Berbec este un idealist, care, în ciuda exteriorului dur, are cele mai mari aşteptări atunci când intră într-o căsnicie. Te consideră femeia perfectă cu care vrea să trăiască până la adânci bătrâneţi. Ce să ai în vedere în căsnicia cu el? Este un copil mai mare uneori, aşa că are nevoie de multă atenţie. Altfel, tinde să devină gelos. Berbecul este genul de soţ pasional, cu iniţiativă, care nu te ţine în puf, dar îţi oferă surprize ocazionale care te atrag ca un magnet.

Taur


Se zice că Taurul este cel mai bun soţ din zodiac. Motivele? Taurul este un bărbat senzual în aşternut, care te doreşte la fel ca în prima zi şi te face să te simţi o soţie sexy. În plan emoţional este capabil să îţi ofere stabilitate, căci lui chiar îi plac relaţiile de interdependenţă, fiind fascinat de legătura căsătoriei. În plus, potrivit astrelor, Taurul este foarte orientat pe carieră, dorind să ofere familiei lui şi stabilitate financiară.

Gemeni


Bărbatul Gemeni are multe calităţi în postura de soţ, dar poate că cea mai importantă este aceea că ştie cum să comunice cu tine. Întotdeuana spune direct ce are pe suflet şi te face şi pe tine să te confesezi, oricare ar fi problema. În căsnicie este capabil să-ţi ghicească stările şi să-ţi anticipeze dorinţele. Tot el are abilitatea de a face fiecare moment unul deosebit. Se străduieşte să îţi ofere clipele de magie dinaintea căsătoriei.

Rac


Bărbatul Rac se gândeşte de tânăr la căsătorie, pentru că este inclinat către viaţa de familie. Racul este genul de soţ care îţi aduce supa la pat când eşti răcită şi care îţi masează picioarele după o zi de muncă. Tandreţurile şi grija faţă de celălalt sunt obiceiuri comune într-o căsnicie pentru el. În carieră va fi mereu axat pe câştigurile financiare, pentru că este fericit atunci când îşi răsfaţă membrii familiei cu diverse luxuri.

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:ce fel de sot este zodie sot casnicie nativ berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion capricorn sagetator varsator pesti

Vizualizari: 116548

COMENTARII

6

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta