ce fel de sot este in functie de zodie

Ce fel de soţ este în funcţie de zodie

Citiţi şi

Postura de soţ produce schimbări majore în comportamentul unui bărbat. În funcţie de zodie, poţi afla ce fel de soţ va fi iubitul tău şi la ce să te aştepţi în căsnicia cu el.

Săgetător


Cu bărbatul Săgetător căsătoria nu este decât o formalitate, pe care o respectă mai degrabă de dragul partenerei. În  căsnicia cu el nu te aştepta la mari schimbări faţă de viaţa de cuplu obişnuită. Noua viaţă, cea de familie va fi una armonioasă doar dacă îl asiguri că nu l-ai legat de tine decât cu o hârtie. Nu este genul familist, care se face băiat de casă doar pentru că l-ai convins să te ia de soţie. În schimb, nici nu se culcă pe-o ureche, acum că i-ai jurat iubire veşnică. Va continua să îţi ofere experienţe noi şi palpitante.

Capricorn


Capricornul atribuie căsniciei aceeaşi importanţă pe care o atribuie şi vieţii profesionale. Se implică trup şi suflet pentru a avea o căsnicie de succes. La bine şi la rău, poţi conta pe sprijinul Capricornului. Totuşi, acest nativ poate ajunge să se consume prea tare, aşa că are nevoie de o soţie jucăuşă, care să-i echilibreze atitudinea disciplinată cu multă spontaneitate. Capricornul este un bărbat fidel, care preferă să îşi petreacă tot timpul liber cu soţia, atunci când nu urmează cursuri de perfecţionare profesională.

Vărsător


Vărsătorului îi este greu să îşi asume rolul de soţ, căci îi este frică să nu îşi piardă propria identitate. Mulţi Vărsători nu înţeleg rostul unei tradiţii precum căsătoria şi asta pentru că aceşti nativi sunt firi originale, orientate către neconvenţional. Totuşi, din respect şi adoraţie pentru cea care l-a cucerit, Vărsătorul va intra şi el în acest joc. În căsnicie nu consideră că a devenit stăpânul tău, ci, dimpotrivă, îţi oferă aceeaşi libertate. Va rămâne mereu cerebral, cu o viziune practică şi matură, aşa că nu vei avea parte de scene în care îşi împachetează lucrurile şi pleacă.

Peşti


Bărbatul Peşti îşi poartă cu mândrie verigheta şi vede mai mult partea spirituală a căsătoriei, decât pe cea legală. Te va prezenta cu entuziasm drept soţia lui. În cămin bărbatul Peşti trebuie să fie mai pragmatic, căci firea sa visătoare îl face să pară dezorganizat şi neglijent cu privire la viitor. Pe de cealaltă parte, acest nativ îşi păstrează calmul în aproape orice situaţie, nefiind genul care să ridice tonul sau care să se manifeste exagerat când este furios. Are nevoie de încurajările soţiei în plan personal şi profesional, aşa că nu te feri să i le acorzi.

Foto: Shutterstock

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:ce fel de sot este zodie sot casnicie nativ berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion capricorn sagetator varsator pesti

Vizualizari: 116080

COMENTARII

6

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta