cele mai romantice cereri in casatorie

Cele mai romantice cereri în căsătorie din filme

Citiţi şi

Orice cerere în căsătorie este romantică, dar cele de pe micul şi marele ecran se întrec în creativitate, având doze uriaşe de imprevizibil, totul doar pentru ca ele să ajungă...

... sigur la inima ta!

De la a pune inelul pe degetul iubitei cu ajutorul unei sfori, până la a forma „Da-ul” pe o tablă de Scrabble, următoarele cereri în căsătorie promit să te impresioneze până la lacrimi.

Unica.ro îţi prezintă topul celor mai romantice cereri în căsătorie de pe micul şi marele ecran.


*Se recomandă vizionarea scenelor de film într-un cadru intim, cu un pachet de şerveţele la îndemână!

1. Stepmom

O cerere de căsătorie plină de inspiraţie este cea din filmul „Stepmom”. Are la bază o idee moralizatoare deosebită: căsătoria ar trebui să fie un act de voinţă, nu un pas ce trebuie bifat. Şi realizarea este de efect! El ascunde în cutia inelului o rolă mică de funie, pe care o utilizează mai apoi pentru a pune inelul pe degetul ei.

 2. Serendipity

Chiar dacă protagonista filmului nu rămâne împreună cu cel care o cere în căsătorie, momentul rămâne unul dintre cele mai romantice din film. Ea intră în casă, pe jos sunt petale de trandafiri, vede o cutie imensă, înăuntru altă cutie, până ce ajunge la cutia inelului de logodnă. Surpriza te lass ă o descoperi în filmuleţul de mai jos!

 
3. Gone with the wind

Rhett aproape că o obligă pe Scarlett să răspundă „Da” cererii lui în căsătorie, deşi ea tocmai devenise văduvă. Sinceritatea acestei scene este revigorantă, mai ales că Scarlett cedează la insistenţele lui.

 Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:cerere in casatorie filme seriale romantic serendipity gone with the wind a walk to remember sex and the city runaway bride friends

Vizualizari: 9294

COMENTARII

2

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta