Cele mai scumpe inele de logodnă purtate de vedete

Autor:
Citiţi şi

Dragostea nu are preţ atunci când vrei să o dovedeşti, dar în cazul în celebrităţilor gesturile din dragoste este musai să fie cât mai costisitoare.

Nici iubitul lui Kim Kardashian nu s-a dat în lături de la a-şi cheltui averea pentru a-i demonstra voluptoasei actriţe cât de mult o iubeşte.

Baschetbalistul Kris Humphries a cerut-o în căsătorie cu un inel de logodnă cu diamant în valoare de 2 milioane de dolari.

Kim a declarat presei americane că a rămas pur şi simplu şocată, dar nu de inel în sine, ci pentru că nu se aşetpta să primească cererea de căsătorie tocmai acasă...

Şi totuşi, Humphries nu a "înscris" cea mai costisitoare cerere în căsătorie. Rapperul Jay Z i-a oferit "reginei" sale Beyonce un inel exorbitant de scump, în 2008, înainte de a se căsători în secret.

Creat de Lorraine Schwartz special pentru divă, inelul cu un diamant de 18 carate l-a costat nici mai mult nici mai puţin de  5 milioane de dolari, fiind probabil cel mai scump inel de logodnă oferit vreodată în lumea showbiz-ului.

Următorul loc pe scara valorică a celor mai extravagante gesturi din dragoste este ocupat de Paris Latsis, fostul logodnic al lui Paris Hilton. Moştenitorul unei averi de miliarde de dolari, acesta i-a făcut divei o propunere de  nerefuzat, aşezându-i pe deget un uriaş diamant de 24 de carate, care l-a costat 4,7 milioane de dolari.

Din păcate, toată averea cheltuită pe inel s-a dus pe apa sâmbetei, pentru că relaţia lor nu a durat decât cinci luni. Inelul a fost vândut prin licitaţie, iar Paris a donat banii în scop caritabil.

Nici miliardarul Donald Trump nu s-a zgârcit să îi ofere frumoasei sale soţii, Melania Knauss, un splendid diamant de 15 carate când i-a făcut marea propunere în 2004. Un astfel de gest nu putea fi refuzat, astfel că Melania a acceptat fără să stea pe gânduri inelul de 3 milioane de dolari.

Cea mai controversată căsătorie a anilor '90 a fost cea dintre Jacqueline Kennedy Onassis, şi magnatul grec Aristotle Onassis, care i-a dăruit fostei Prime Doamnes a SUA un inel cu diamant cu 40 de carate, în valoare de 2,6 milioane de dolari.

Mariah Carey a primit de la soţul ei, Nick Cannon, un inel cu diamant de 17 carate, în valoare de 2,5 milioane de dolari,

Cererea în căsătorie a frumoasei actriţe Catherine Zeta-Jones l-a costat pe Michael Douglas aproape 2 milioane de dolari. Acesta şi-a fermecat viitoarea soţie cu o bijuterie antică, inelul fiind decorat cu un diamant de 10 carate.

La rândul său, şi Katie Holmes poartă cu mândrie pe inelar un diamant de 1,5 milioane de dolari, în stil edwardian, ales de  soţul său, Tom Cruise, iar Salma Hayek poartă un diamant de 5 carate estimat la 200.000 de dolari, oferit de tatăl fetiţei sale Valentina.

Foto: NorthFoto

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:inele de logodna celebritati Kim Kardashian

  Vizualizari: 8963

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta