coafuri cu bucle pentru mirese

Şase coafuri cu bucle pentru mirese

Citiţi şi

Buclele nu se vor demoda niciodată, mai ales dacă ele întregesc coafura unei mirese. De ce? Pentru că buclele te fac să arăţi ca o prinţesă în timp ce păşeşti la altar!

Stilurile în care poţi coafa un păr ondulat pentru nuntă variază. Noi îţi propunem şase coafuri cu bucle pentru mirese!

1. Părul semiprins ondulat


În cazul în care te atrag coafurile cu părul în bucle pentru ziua nunţii, cel mai probabil îţi doreşti să fii o mireasă feminină, care să îşi pună frumuseţea în evidenţă pe căi discrete, nu sofisticate. Totuşi, vrei să inspiri şi eleganţă, de aceea coafura cu părul semiprins şi ondulat este alegerea ideală pentru tine!

Părul din faţă, tapat pentru mai mult volum şi prins în creştet, îţi luminează chipul, iar buclele care curg în valuri pe spate şi accesoriile prinse în păr îţi oferă un aer şic şi natural, toodată.  

2. Păr prins în coc cu breton ondulat


Coafura este elegantă, dar nu foarte sofisticată. Părul este prins într-un coc lejer la spate, iar bretonul este lăsat în faţă şi ondulat într-o singură şuviţă. Prima buclă începe chiar din dreptul sprâncenelor, lucru care accentuează privirea, şi este mai apoi dat într-o parte.

Astfel, el încadrează discret faţa şi îndulceşte trăsăturile. O pereche de cercei mai voluminoşi este un „must” al acestei coafuri!


3. Păr ondulat la vârfuri


Dacă ai părul foarte lung, te poţi inspira din stilul hippie, pentru a elabora o coafură simplă şi gingaşă.

Optează pentru bucle lejere, dar care să nu înceapă chiar din creştetul capului, ci de mai jos. Buclele trebuie să fie ample şi să se încheie într-un mod mai pronunţat la vârfuri, aşa cum vezi în poza alăturată.

Acestui gen de coafură nu trebuie să-i lipsească accesoriile florale.
4. Păr prins în coadă de cal ondulată


Dacă în viaţa de zi cu zi ai un stil sport şi vrei să te simţi foarte confortabil în ziua nunţii, optează pentru o coafură cu părul prins, care îţi va permite să te mişti liber, fără grija coafurii. Desigur, o mireasă trebuie să inspire şi senzualitate.

Tocmai de aceea, o coadă de cal ondulată şi câteva accesorii de păr îţi vor oferi feminitatea de care ai nevoie în ziua nunţii, fără să îţi răpească din confort.


5. Bucle „în valuri”


În cazul în care în ziua nunţii îţi doreşti să fii o apariţie sexy şi misterioasă, lasă-ţi părul liber. Ondulează-l cu bucle medii şi aranjează-ţi suviţele, astfel încât ele să îţi încadreze faţa şi să curgă mai apoi în valuri pe spate.

Coafura „cere” un accesoriu în creştetul capului, chit că vorbim de voalul de mireasă simplu sau prins cu o tiara.

6. Coc cu bucle


În cazul în care vrei să optezi pentru o coafură cu părul prins, dar să inspiri şi romantism, nu doar eleganţă, cocul cu bucle naturale este alegere ideală pentru tine. Părul este prins în creştetul capului, fără şuviţe lăsate în faţă, lucru care îţi luminează chipul şi îţi permite să optezi pentru un machiaj mai dramatic al ochilor, ori al buzelor. Buclele cu care este cocul realizat îţi oferă o imagine sofisticată şi feminină.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:coafura mireasa nunta bucle par ondulat

  Vizualizari: 43286

  COMENTARII

  1

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta