Cum să îţi concepi singură rochia de mireasă

Citiţi şi

Şi aici nu vorbim de cusut şi însăilat! Dacă ai deja în minte cum ar trebui să arate rochia ta de mireasă, ţine cont de ponturile de mai jos şi creează-ţi o ţinută spectaculoasă...

... unică, deosebită, exact ca tine!

 

Ne visăm prinţese încă de mici, îmbrăcate în rochii ample, de bal, iar odată cu trecerea anilor, în mintea noastră rochia de mireasă prinde contur, uşor, uşor.

 

Şi chiar dacă nunta este programată peste luni bune, orice mireasă îşi începe aventura cu vânătoarea după piesa de rezistenţă a întregii ceremonii. Află ce trebuie să faci în cazul în care vrei să transpui în realitatele rochia de mireasă mult visată.

 

Pasul 1

 

Înarmează-te cu un bloc de desen, multe coli, creioane colorate, carioci, gumă de şters şi tot talentul din dotare! Rezervă-ţi două ore doar pentru tine, într-o colţişor de casă liniştit.

 

Închide ochii. Încearcă să îţi răspunzi la întrebările primordiale: cum vreau să fie rochia? Cât de lungă? Vreau corset, trenă, mănuşi? Ce culoare să fie? Ce model? Ce material?

 

Imediat ce răspunsurile se aliniază în mintea ta, schiţează-le pe foaie. Nu e nevoie să fii micuţa Picasso, ci trebuie doar să trasezi cu fidelitate visul pe coală.
Păstrează desenul la loc de cinste, vei avea nevoie de el puţin mai târziu.

 

Pasul 2

 

A venit momentul să devii expertă în moda pentru mirese! Emisiuni televizate, reviste de la noi şi din străinătate, cataloage de specialitate, pliante cu oferte de la magazine, acestea vor fi preocupările tale de bază în următoarea perioadă.

 

Participă la târguri de nunţi, la prezentări de modă, survolează Internetul şi site-urile marilor case de modă. Fă-ţi o părere despre trendurile anului şi mulează-le doleanţelor tale.

 

Pasul 3

 

Mergi în saloanele de prezentare şi probează cât mai multe rochii. Nu te hazarda şi nu respinge niciun model din start. Nu ai de unde să ştii care îţi va plăcea mai mult, mai ales că există ţinute ce par banale pe umeraş, dar arată fabulos pe corp.

 

Fă aceast lucru, pe cât posibil, în timpul săptămânii. Specialiştii de la magazine vor avea mai mult timp pentru tine decât în weekend, când e mai aglomerat, iar astefl consultanţa va fi mai precisă şi mai complexă.

 

Interesează-te de materiale şi scrie-ţi un decalog al textilelor preferate. Poţi să faci acelaşi lucru cu accesoriile.


Citeşte continuarea în pagina următoare!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:rochie de mireasă designer salon târg de nunţi materiale confecţionezi singură schiţe accesorii

Vizualizari: 12443

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta