Tendinţe 2012 - culorile unei nunţi trendy

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Culoarea în sine este unul din trendurile anului 2012. De la rochia de mireasă până la decoraţiuni, totul va fi colorat. Iată ce combinaţii se vor purta.

Designerii au hotărât: până şi rochia de mireasă trebuie să fie colorată în 2012. Totuşi, dacă preferi să fii o prinţesă în alb, există şi alte trenduri pe care le poţi adopta ca să ai o rochie la modă. Iar culorile le poţi păstra pentru decoraţiunile sălii, buchet, invitaţii, tort sau rochiile domnişoarelor de onoare.


Alegerea culorilor transmite un anumit mesaj invitaţilor şi tu decizi dacă vrei să fie vesele şi puternice, îndrăzneţe şi pasionale sau pastelate şi romantice. Cel mai bine, alege-le după personalitatea ta şi a mirelui.


O idee bună şi foarte la modă este să alegi două culori ce contrastează puternic. Iată exemplele cele mai frumoase:

Roz şi verde

Dacă anotimpul tău preferat este primăvara, atunci această combinaţie proaspătă este alegerea ideală. Rozul feminin şi romantic este potolit un pic de verde, aşa că probabil culorile îi vor plăcea şi mirelui.

Mov şi galben

O combinaţie de vară, din două culori puternice şi pline de personalitate. Nu este pentru miresele cuminţi, ci pentru cele pasionale, pline de viaţă şi care nu se tem să iasă în evidenţă.

Portocaliu şi bleu marin

Încă o combinaţie din două culori puternice, care ies în evidenţă din prima. Dacă vrei un decor mai degrabă clasic, alege albastrul închis drept culoare predominantă şi înveseleşte-l cu câte o pată de portocaliu.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:culori nunta nunta 2012 moda nunta 2012

  Vizualizari: 5901

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta