Găseşte-ţi rochia ideală de mireasă.Iată ce trebuie să faci!

Autor: PR
Citiţi şi

Vrei să ai un look perfect în ziua cea mare? Atunci specialiştii Ideal Mariaj sunt gata să te ajute!

Marithé îţi propune o nouă rundă de reduceri la rochii de mireasă,sfaturi de la specialişti, make-up şi hair sessions care să te ajute să găseşti soluţiile ideale pentru nunta ta.

ROCHIA TA - STILUL TĂU

Marithé ţi-a pregătit reduceri de 30% pentru colecţiile 2012 ale caselor de moda Agnes Bridal, Elianna Moore, Ellis Bridals, Eden Bridals, Eternity Bridal şi mulţi alţi designeri de renume. Dacă vei comanda o rochie Marithé în cadrul Weekend-ul Mireselor by Ideal Mariaj 2 vei primi o şedinţă gratuită de make-up şi coafură, o carte “Pledoarie pentru un pensat responsabil” de Elis Teodorescu şi o revistă Ideal Mariaj.

SCHIMBĂ-ŢI LOOK-UL CU IDEAL MARIAJ

Dacă vrei să câştigi o schimbare de look, atunci poţi să te înscrii pe pagina de Facebook a Marithé şi să răspunzi la întrebarea: “De ce îţi doreşti o schimbare de look?”. Primele 3 clasate în funcţie de numărul de like-uri primite pentru răspuns vor câştiga  o schimbare de look şi o apariţie în viitorul număr al revistei Ideal Mariaj.

Evenimentul va avea loc la sediul Marithé (str. Profesor  Ion Bogdan, nr 23, sect.1 Bucureşti), în perioada 23-24-25 martie, orele 10.00 - 19.00, iar intrarea este gratuită.  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:rochia de mireasa ideal mariaj tendinte nunta 2012

  Vizualizari: 33093

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta