Insula Lizard, una dintre cele mai exclusiviste destinaţii pentru luna de miere

Cuplul regal a ales o destinaţie exotică pentru luna de miere

Citiţi şi

Croaţia, Grecia şi România figurau pe lista destinaţiilor posibile pentru luna de miere a cuplului regal, dar Marea Barieră de Corali din Australia i-a încântat mai mult pe Prinţul William şi Kate...

Locul unde îşi va petrece luna de miere ar fi trebuit să fie o surpiză pentru viitoarea prinţesă, însă presa se pare că a reuşit să i-o strice, în locul satisfacerii curiozităţii oamenilor din toată lumea.

După lungi speculaţii şi zvonuri, printre care s-a prefigurat şi judeţul românesc Braşov, proaspeţii însurăţei regali vor ocoli destinaţiile europene, optând totuşi pentru un loc mai exclusivist.

 


Insula Lizard face parte din Marea Barieră de Corali a Australiei şi este una dintre cele mai râvnite locuri de pe mapamond, veşnic clasată în topurile destinaţiilor din întreaga lume pentru o astfel de escapadă.

Alegerea nu este deloc întâmplătoare. Potrivit publicaţiei Sunday Mirror, prinţul Charles a petrecut aici o vacanţă frumoasă când era tânăr, înainte de a se căsători cu Diana.

 Insula este o destinaţie preferată şi în rândul vedetelor excentrice, Madonna, Charlize Theron, Teri Hatcher, Kate Hudson sau Tiger Woods numărându-se printre cei care au petrecut aici vacanţe exotice, unde preţul unei nopţi de cazare nu scade sub 3000 de dolari.

De altfel, alegerea nu a fost greu de intuit de vreme ce însuşi prinţul William a declarat că ia în calcul acest loc ca destinaţie pentru luna de miere, în urma unei vizite recente în Cairns, potrivit aceleiaşi publicaţii.Kate Middleton şi William vor petrece noaptea nunţii la Palatul Buckingham din Londra, urmând ca a doua zi să plece spre castelul Balmoral din Scoţia.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:luna de miere insula lizard marea bariera de corali australia kate middleton printul william

  Vizualizari: 6562

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta