Decolteul rochiei de mireasa in functie de marimea bustului

Decolteul rochiei de mireasă în funcţie de bust

Citiţi şi

Decolteul rochiei de mireasă atrage toate privirile, de aceea el trebuie să arate perfect. Multe rochii de mireasă au trene superbe şi sunt accesorizate cu stil.

 

Tipuri de decolteu pentru miresele cu bust mare


Deşi bărbaţii le adoră, femeile cu un bust generos întâmpină dificultăţi în alegerea unei rochii de mireasă în care să arate distins şi elegant, nu precum o bombă sexy.

În cazul în care eşti fericita posesoare a unei cupe C, trebuie să eviţi linia decolteului în formă de V sau rochiile cu bretele ce se unesc în spatele gâtului. Iată câteva modele de decolteuri care îţi garantează un look rafinat.

Acest model te avantajează din mai multe motive.

Zona bustului şi zona taliei sunt confecţionate din acelaşi material, lucru care îţi diminuează proporţiile, iar bretelele late, ce cad uşor pe umeri îţi oferă susţinerea de care ai nevoie, fără să îţi preseze sânii.
Un alt decolteu care te avantajează este cel în formă de inimă, cum este modelul din imagine. Rochia fără umeri şi cupele rotunde îţi oferă acel look de prinţesă pe care ţi-l doreşti.

Modelul este indicat doar celor cu bustul mare, căci forma decolteului „taie” din volumul sânilor tăi.


Pentru miresele cu bust mare, dar care îşi doresc ca decolteul să meargă în linie dreaptă, este indicat acest model.

Zona bustului este confecţionată dintr-un material simplu, care este mai apoi acoperită de o fâşie de material fină şi transparentă, care merge pe linia umerilor. Astfel, dimensiunile bustului sunt ascunse, fiind conservată eleganţa înfăţişării.

Dacă ai sânii ceva mai mari asigură-te că pe sub rochia de mireasă porţi un sutien sau un corset  capabile să îţi ofere susţinere şi siguranţă, pe durata întregii zile.

Foto: Shutterstock

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:rochie de mireasa decolteu marime bust forma linie sani mic mare mediu

Vizualizari: 18923

COMENTARII

1

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta