Destinaţii pentru luna de miere în România

Citiţi şi

Când vine vorba de luna de miere, gândul ne duce spre cele mai îndepărtate locuri. Dar, chiar dacă nu se află pe lista celor mai exotice destinaţii, şi România are locuri fascinante pentru luna de...

Luna de miere la Băile Felix


Probabil cea mai frumoasă regiune din judeţul Bihor, Băile Felix este un loc ideal pentru cei care vor să îmbine pasiunea lunii de miere cu turismul balnear.


Frecventată de către turişti pentru tratamentele balneoclimaterice, miraculoasa staţiune oferă relaxarea perfectă după pregătirile obositoare de nuntă. Ştranduri cu apă termală, tratamente, băi de lumină, sejurul va fi o lună de sănătate curată dacă ajungi aici.

După odihnă, poţi face un tur al regiunii, din Stâna de Vale, Cetăţile Ponorului, peşterile impresionante - Meziad, Peştera Focul Viu, Peştera Urşilor - sau Biserica cu Lună din Oradea.

Dacă te încântă o lună de miere şi de tratament, un sejur de 7 nopţi costă 300 de euro la Hotel President, de patru stele.
Preţul include mic - dejunul, sauna, jacuzzi şi accesul la piscine.

Litoralul românesc


Dacă preferi touşi un sejur la plajă, pe litoralul românesc cea mai atrăgătoare staţiune rămâne Mamaia.


Eclectică şi excentrică, staţiunea vibrează de când răsare soarele şi până târziu când se închid cluburile, aşa că nu vei avea timp de odihnă aici.

Cine alege să îşi petreacă aici luna de miere, la hotel Laguna preţul unui sejur de 7 nopţi  ajunge la 3.000 lei.


Dacă îţi doreşti să stai în cel mai exclusivist hotel din Mamaia, cu siguranţă Vega este acela. Deshis anul trecut, hotelul este cotat la cinci stele, iar preţurile sunt cu patru zerouri.     
Doar pentru o noapte de cazare în apartamentul nupţial al hotelului vei scoate din buzunar la 1.120 lei, dar vei beneficia de servicii pe măsură.

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:destinatii luna miere romania gura humorului gura portitei mamaia

Vizualizari: 24991

COMENTARII

1

  • alina

    postat in: 11.10.2010

    am fost in luna de miere la baile felix, la un alt hotel de lux de aici, nu cel mentionat. desi nu tineam neaparat sa imi fac vacanta in tara, vreau sa va spun ca a fost un sejur incredibil de frumos.
    cipru si thailanda sunt intr-adevar spectaculoase dar pentru cine prefera farmecul pitoresc al zonelor de munte, poate renunta usor la destinatiile exotice. exista locuri in tara care chiar merită vizitate. :)

    raspunde

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta