Destinaţii pentru luna de miere în România

Citiţi şi

Când vine vorba de luna de miere, gândul ne duce spre cele mai îndepărtate locuri. Dar, chiar dacă nu se află pe lista celor mai exotice destinaţii, şi România are locuri fascinante pentru luna de...

Gura Humorului

Este de prisos să mai vorbim despre frumuseţea şi autenticitatea Bucovinei, cu mănăstirile şi peisajele mirifce, tradiţiile şi sărbătorile ei bucolice.

Dacă nu ai ajuns încă în Gura Humorului, un scurt sejur în una de miere te va convinge să revii şi altă dată aici.


Te vei plimba cu caleaşca la mănăstirea Voroneţ, vei admira oraşul din telescaun şi să te vei relaxa într-un hamac în răcoarea şi mireasma unei livezi sau poţi face plajă, căci bronzul de munte este mult mai sănătos în aerul tare de munte.


Dacă te încântă ideea lunii de miere în Gura Humorului, un sejur de 7 zile şi 6 nopţi costă între 620 şi 760 de euro la complexul de lux Hilde's Residence, în funcţie de perioada rezervării.

Gura Portiţei


Una dintre plajele ascunse ale litoralului românesc, Gura Portiţei este un loc ideal pentru a începe viaţa în doi.
Exotice şi fascinant, aici găseşti linişte, aer şi apă curată şi un peisaj incredibil de frumos.

Perfect pentru o vacanţă cu cortul, dar la fel de potrivit şi pentru un sejur romantic, Gura Portiţei satisface preferinţele tuturor turiştilor, inclusiv ale mirilor care preferă confortul absolut.

Aşadar, la complexul de vile de trei stele - Vila Egreta şi Vila Delfinul - poţi opta fie pentru un apartament prezidenţiale, fie pentru o garsonieră, unde preţuul porneşte de la 35 de euro şi ajunge la 95 de euro pe noapte. Pentru un sejur de 6 nopţi plăteşti aşadar între 420 euro şi 1140 euro.

Sursa foto: Mediafax

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:destinatii luna miere romania gura humorului gura portitei mamaia

Vizualizari: 25190

COMENTARII

1

  • alina

    postat in: 11.10.2010

    am fost in luna de miere la baile felix, la un alt hotel de lux de aici, nu cel mentionat. desi nu tineam neaparat sa imi fac vacanta in tara, vreau sa va spun ca a fost un sejur incredibil de frumos.
    cipru si thailanda sunt intr-adevar spectaculoase dar pentru cine prefera farmecul pitoresc al zonelor de munte, poate renunta usor la destinatiile exotice. exista locuri in tara care chiar merită vizitate. :)

    raspunde

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta