Foto: Destinaţii pentru luna de miere în 2011

Citiţi şi

Te pregăteşti pentru cea mai savuroasă vacanţă în acest an? Iată 5 destinaţii irezistibile pentru luna de miere, în locuri exotice, romantice şi vesele din lume.

Gran Canaria


Chiar dacă tărâmul american se laudă cu cele mai multe insule în topurile destinaţiilor (vezi Insulele Turks si Caicos sunt pe primul loc în clasamentul destinaţiilor) nu este musai să traversezi Atlanticul.

Te poţi bucura de luxul şi răsfăţul unei vacanţe pe nisipuri fine şi pe pământ european. Gran Canaria este, de altfel, singura destinaţie din Europa unde se poate face plajă tot timpul anului iar faptul că este a doua cea mai populară dintre Insulele Canare garantează oricui turist că nu se va plictisi aici.


Sejurul porneşte de la 1000 de euro la cele mai cunoscute resorturi de pe insulă în staţiunile sale cele mai populare precum Playa del Ingles, San Augustin sau Las Palmas.

Veneţia


Plimbari romantice cu gondola pe sub numeoasele canale, luminate de felinare discrete, iată cum poate suna un sejur perfect pentru luna de miere în cel mai romantic oraş al Italiei.

Podul Suspinelor, Traseul Secret sau catedrala Santa Maria della Salute nu trebuie ocolite nicicum.

Dacă alegi ca dstinaţie Veneţia poţi găsi sejururi şi începând de la 350 de euro pentru 6 zile de vacanţă, fără transport însă.

 

Mexic


Cu oaraşele sale colorate şi pline de tradiţii, plaje limpezi şi bucătăria delicioasă, Mexic este o destinaţie perferctă pentru oricine vrea să se distreze şi să disfrute în acelaşi timp liniştea unei vacanţe în doi.

Cancun sau "Paradisul Fierbinte" este un astfel de loc, de unde panorama asupra Caraibelor este pur şi simplu fascinantă.

Preţul unui sejur de 7 nopţi pentru luna de miere începe de la 700 de euro la agenţiile de turism româneşti.

 

Croaţia


Un sejur idilic îţi rezervă şi Croaţia mai ales dacă alegi litoralul său liniştit, misterios şi incredibil de spectaculos pentru o destinaţie europeană.
Minunile pe care le poţi admira aici îţi taie respiraţie. În Brela faci plajă la umbra brazilor, în Baska Voda cobori munţii şi te scalzi în mare, iar Insula Hvar este cea mai însorită insulă a Croaţiei, asta pe lângă, fireşte, Perla Adriaticii, Dubrovnick.
 
Preţul ca să petreci luna de miere în acest paradis începe de la 300 de euro, cu transport la cerere. Sejurul este de 8 zile şi include demipensiune.

Potugalia


Culoarea ireală a apei, formele surprinzătoare ale si grădinilor în terase, "Vasul floral plutitor” al Portugaliei, Madeira este pur şi simplu fascinantă. Drumurile din nordul insulei străbat tuneluri tăiate în stânci abrupte, urmăresc serpentine înguste şi trec pe sub cascade spectaculoase!


Un sejur aici porneşte de la 900 de euro de persoană şi include cazarea, mic-dejunul, transportul şi transferurile.

 

Paris


Nelipsit din topul destinaţiilor, Parisul, simbolul romantismului lumii, nu are cum să lipsească din lista de opţiuni ale îndrăgostiţilor.

Iar dacă ajungi aici, nu uita să vizitezi Biserica Sacre Coeur, o catedrală magnifică supranumită "castelul alb din cer". Şi nu încheia periplul prin Paris fărăo scurta plimbare pe Insula Saint Louis.

Pentru luna de miere, găseşti oferte extrem de avantajoase la agenţiile de turism, îcepând de la 400 de euro.

 


Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:Destinatii ofert luna de miere 2011 agentii turism

  Vizualizari: 6257

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta