Expo Ideal Mariaj 2011, cel mai mare târg de nunţi

Autor:
Citiţi şi

Vizitează Expo Ideal Mariaj, cel mai mare târg de nunţi, desfăşurat la Romexpo în perioada 28-30 ianuarie 2011.

La cea de-a şasea ediţie a târgului Expo Ideal Mariaj, organizat de revista Ideal Mariaj, poţi găsi cea mai diversificată ofertă de pe piaţă şi cele mai renumite firme din domeniu care îţi propun soluţii complete pentru ca nunta ta să fie aşa cum ai visat-o!

Vino la Expo Ideal Mariaj şi vei afla ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă şi costume de mire, bijuterii, machiaj şi coafură, invitaţii şi mărturii, aranjamente florale, cadouri, destinaţii pentru luna de miere. Nu vor lipsi agenţiile organizatoare, case de producţie audio şi video, companii de închirieri limuzine, locaţii pentru ziua cea mare şi cei mai buni instructori de dans!

In plus, la Expo Ideal Mariaj vei avea parte de prezentări de modă, demonstraţii de coafură, machiaj, dans sportiv şi multe ale surprize.

Mai mult decât atât, biletul de intrare îţi poate aduce premii de peste 10.000 euro constând în rochii de mireasă, bijuterii, produse cosmetice, vouchere şi mari reduceri oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj.


Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:expo ideal mariaj târg de nunţi 2011 rochii de mireasă concursuri nuntă bijuterii cursuri de dans

  Vizualizari: 3990

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta