Se apropie Expo Ideal Mariaj 2012, cel mai mare târg de nunți!

Autor: PR
Citiţi şi

Cea mai prestigioasaă revistă dedicată mireselor din România, Ideal Mariaj îți oferă acces în culisele celei de-a șaptea ediții

a Opens external link in new windowExpo Ideal Mariaj, desfășurat între 27 și 29 ianuarie la Centrul Expozițional Romexpo! Doar aici te așteaptă peste o sută de specialiști în domeniu cu cele mai noi colecții din 2012, oferte de nerefuzat și mari reduceri pentru un “Da!” de neuitat.
    
În plus, cel mai mare târg de nunți ți-a pregătit o mulțime de cadouri speciale. Cu biletul de intrare achiziționat poți câștiga bijuterii cu perle naturale, ședințe de make-up, vouchere de îngrijire personală, un weekend romantic la Snagov și multe altele.
 
Vino să descoperi rochiile de mireasă ce poartă semnătura celor mai prestigioase case de modă din Europa, printre care Christina Wu, Eternity Bride și Ellis Bridals prin Marithe, La Novia și Nanette. Nu vor lipsi nici creațiile celor mai în vogă branduri românești ca Doina Levintza, Cristian Samfira, Maya Fashion și White Lady.
Cunoscută publicului drept o militantă împotrivă kitsch-ului în vestimentația masculină, Adina Buzatu va fi timp de trei zile consilierul personal al mirilor, aflați în căutarea ținutei pentru ziua cea mare. Și cum o ceremonie de nuntă nu este completă fără un moment muzical, Elena Gheorghe, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, va urca pe scenă Expo Ideal Mariaj sâmbătă, începând de la 15.00, într-un concert inedit.
Toate acestea şi mult mai multe le găseşti pe pagina dedicată evenimentului, Opens external link in new windowwww.idealmariaj.ro/expo. Nu lipsi de la Expo Ideal Mariaj, între 27 şi 29 ianuarie la Romexpo!

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:expo ideal mariaj 2012 targ de nunti tendinte nunti 2012 rochii de mireasa 2012

  Vizualizari: 5506

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta