(P)Pas cu pas spre o nuntă de vis cu Ideal Mariaj

Autor: PR
Citiţi şi

Cea mai prestigioasă revistă dedicată mireselor din România, Ideal Mariaj te invită la cea de-a șaptea ediție a Expo Ideal Mariaj, desfășurat între 27 și 29

ianuarie la Centrul Expozițional Romexpo! Doar aici te așteaptă peste o sută de specialiști în domeniu cu cele mai noi colecții din 2012, idei şi soluţii complete, oferte promoţionale, dar și mari reduceri pentru un “Da!” de neuitat.

În cadrul Expo Ideal Mariaj sunt prezentate ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă create de designeri români, dar şi importante branduri internaţionale,  printre care şi una dintre cele mai vechi case de modă din lume cu o sută de ani de experienţă, adusă în România prin Marithe. Nu vor lipsi costumele pentru miri, bijuteriile, machiajul şi coafura, invitaţiile şi mărturiile, aranjamentele florale, cadourile, destinaţiile pentru luna de miere, agenţiile organizatoare, casele de producţie audio şi video, companiile de închirieri limuzine, locaţiile pentru ziua cea mare şi nici cei mai buni instructori de dans!  

În plus, în cele trei zile de târg, vizitatorii vor avea parte de multe lucruri inedite pregătite de organizatori, precum: decoruri vii din fluturi Morpho Patroclus (va fi creat un habitat de sticlă anti-glonţ pentru cei 100 de fluturaşi), pereţi de gheaţă cu flori, concert extraordinar Elena Gheorghe şi în exclusivitate la un târg de nunţi, viitorii miri vor beneficia de consiliere din partea stilistului Adina Buzatu, iar miresele de sfaturile lui Mihai Albu.

Un alt lucru de interes pentru mirese va fi rochia de mireasă cu peste 7.000 perle naturale, cusute manual. Rochia demnă de Guiness Book în valoare de peste 50.000 lei va putea fi admirată pe coperta celui mai recent număr al revistei Ideal Mariaj. Spectaculoasa creaţie a pornit de la un concept Ideal Mariaj, special gândit pentru Expo Ideal Mariaj şi a fost executată în atelierele Marithe.
 
Cu o experienţă de peste 7 ani în organizarea târgurilor de profil, pe parcursul celor 3 zile de târg punem la dispoziţie ofertele a peste 100 de firme participante pentru a-i sprijini pe viitori miri să-şi realizeze nunta pas cu pas cu ajutorul Expo Ideal Mariaj, organizator  Suzanne Dobromir.

Pret bilet: 15 lei


Program de vizitare:


Vineri, 27 ianuarie 12.00 - 18.00
Sambata, 28 ianuarie 10.00 - 18.00
Duminica, 29 ianuarie 10.00 - 16.00

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:expo ideal mariaj 2012 targ de nunti rochii de mireasa tendinte 2012

  Vizualizari: 6335

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta