10 figurine haioase pentru tortul de nuntă

Citiţi şi

Un pas important în viaţa oricui crede în instituţia căsătoriei, organizarea nunţii este o misiune ce trebuie tratată cu maximă seriozitate. Singurii care nu o fac sunt artizanii cu simţul...

Iată mai jos câteva dintre cele mai haioase figurine pentru Opens external link in new windowtortul nunţii. Alege şi tu accesorii inedite pentru nunta ta!

Figurine croşetate

Trendul lucrurilor handmade nu a ocolit nici sectorul nunţilor. Propunerile designerilor în materie de accesorii handmade sunt mai mult decât numeroase. De la cutiuţe pentru mărturii personalizate şi buchete de mireasă lucrate manual, oferta acestora include şi figurine croşetate din lână.
Chiar aşa, cum ar arăta un tort din marţipan cu un ghem de lână deasupra?

Mireasă fără rochie


Dacă lână nu este tocmai un material potrivit pentru o rochie de mireasă, atunci poate preferi un set de figurine în care mireasa nu poartă rochie de niciun fel. Nu este suficient că accesoriul pervers prezintă anumite conotaţii sexuale, dar este şi discriminatoriu. Mirele este îmbrăcat!

Figurine gay


Sunt însă şi decoratori care au încercat să împace toţi clienţii, respectiv viitori miri. Figurinele de mai jos se adresează exclusiv mirilor de acelaşi sex. Probabil că Elton John şi David Furnish au fost printre primii clienţi care au cumpărat figurine similare pentru nunta lor.

Figurine de culoare


Tot pentru a evita acuzaţiile de discriminare, artizanii, sau mai degrabă bucătarii, au venit cu ideea să realizeze şi figurine din ciocolată neagră. Şi-ar fi închipuit careva că Beyonce şi Jay-Z au avut doi miri albi pe tortul lor cu etaj?

"Proaspăt căsătoriţi"


Pentru mirii materialişti, care se gândesc la nuntă ca la o afacere, decoratorii le fac cadou o maşină. Una din marţipan, însă, pentru tortul din noaptea nunţii.

Miri - îngeraşi


Iată o altă figurină haioasă, în care mirii sunt reprezentaţi de doi îngeri. Deşi aşezaţi la înălţime, pe ultimul etaj al tortului, ei par mai degrabă o pereche de îngeri decăzuţi, ce experimentează cel puţin un sărut franţuzesc.

Kate şi Prinţul William

 

Imaginaţia artizanilor nu cunoaşte limite, mai ales în ce priveşte figurinele ce ascund gesturi deocheate.
Privindu-le din faţă, aceste două figurinele par a fi unele banale, dar de fapt, mireasa îl ciupeşte pe partenerul său realizat în miniatură pe fund.

 

 

Unele dintre figurinele pentru tortul de nuntă redau scenarii reale din viaţa tinerilor însurăţei, cum ar fi cea de mai jos. Rata mireselor care visează să se căsătorească cu un fotbalist a crescut faţă de acum câţiva ani iar faptul că după nuntă soţiile se plâng că partenerii de viaţă se uită la prea multfotbal este de asemenea o statistică reală.

 

Să nu uităm însă nici de căsătoria din obligaţie care, chiar dacă nu este un moment tocmai plăcut, poate fi marcat printr-o figurină reprezentativă. 

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!

  Vizualizari: 16906

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta