Figurinele pentru tort, accesoriile care fac diferenţa

Citiţi şi

Tortul este supriza delicioasă ce pecetluieşte o petrecere pe cinste. Aşadar acordă atenţia cuvenită acestui moment şi alege nu doar un tort savuros, ci şi accesorii pe măsură.

Spre dimineaţă, când invitaţii au gustat la maxim fiecare clipă de la nunta voastră, e vremea pentru supriza dulce. Pe acorduri tonice, la umbra jocurilor de artificii, îşi face intrarea somptuosul tort, învelit în straturi fine de marţipan, presărat cu fructe ori răsfăţat cu râuri de cremă catifelată. Reţeta şi modelul sunt alese după preferinţele şi personalitaţile voastre, aşa că prăjitură vă reprezintă în totalitate.

 

Dar cum niciun tort nu-i perfect fără accesorii, alegeţi să îl împodobiţi cu diverse aranjamente. Puteţi opta pentru funde şi panglici din satin colorat, flori naturale sau de mătase, fructe, mărgele, tul sau figurine (toppers).

 

Figurine de tort haioase

 

Cele mai inspirate alegeri atunci când vine vorba de toppers sunt figurinele haioase, dinamice, ce satirizează subtil şi cu bun gust instituţia căsătoriei. Mai există şi modelele moderne ce întruchipează cuplurile de îndrăgostiţi în diferite ipostaze: leneşi pe canapea, sărutându-se sub o umbrelă, pe plajă, la pescuit, în maşină etc.

 

Orice variantă aţi alege este important să reflecte întocmai felul vostru de a fi. Figurinele de pe tort au menirea să-i distreze pe invitaţi dar şi să rămână o amintire plăcută, palpabilă a nunţii voastre!

 

Aşadar, am făcut puţin research pe Internet pentru voi şi am găsit cele mai haioase, speciale, interesante şi perfect executate figurine. Aceste modele sunt din porţelan, pictate manual şi le găsiţi pe accesoriidenunta.ro şi accesoriievenimente.ro, cu preţuri exprimate şi în dolari, şi în lei, ce variază de la 32 până la 52 USD sau de la 49.99 până la 157 Ron.

 

Opens external link in new windowRăsfoieşte Galeria Foto şi admiră simpaticele figurine!

 

Foto: accesoriidenunta.ro, accesoriievenimente.ro

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:figurine tort toppers satin marţipan frişcă cremă accesorii nuntă petrecere invitaţi flori mărgele tul

  Vizualizari: 7549

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta