Patru femei care ar fi putut fi în locul lui Kate Middleton

Citiţi şi

Aproape 10 ani, de despărţiri şi împăcări, i-au trebuit lui Kate Middleton să îl convingă pe Prinţul William că îşi merită coroana. Nu a fost deloc o treabă uşoară...

 ...mai ales că fiul cel mare al prinţului Charles a avut numeroase pretendente care, probabil, au încercat să facă acelaşi lucru.

Iată patru dintre fostele prietene ale prinţului William care ar fi putut ajunge fi prinţese în locul lui Kate Middleton, dar s-au ales doar cu o invitaţie la nuntă.

Davina Duckworth-Chad


Una dintre primele iubite, dacă nu chiar cea dintâi, este Davina Duckworth, fiica unui cunoscut proprietar de terenuri din Marea Britanie şi văr de gradul doi cu Prinţesa Diana.

Acestea s-au întânit o foarte scurtă perioadă de timp în 1999, când cei doi au petrecut o vacanţă frumoasă într-o croazieră. Se spune că relaţia lor a fost pe cât de intensă, pe atât de scurtă, însă, în cazul în care idila lor ar fi mers, căsătoria ar fi fost considerată stabilită.

Între timp, Davina s-a căsătorit cu un baronet moştenitor englez şi are doi copii gemeni.

Arabella Musgrave


Ultima cucerire a prinţului înainte de colegiu a fost Arabella Musgrave, cu care nu a avut nici cu ea o relaţie serioasă. Deşi idila lor a fost scurtă, tot în vara lui 2001, chiar înainte de a intra la colegiu, se spune că prinţul William a nutrit la Arabella şi în următoarea vară după colegiu.

În prezent, Arabella Musgrave este PR la Gucci şi nu o duce deloc rău cu un moştenitor al unei părţi din Ford.

 

Citeşte în continuare pe pagina următoare.

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:prietene print william casatorie kate middleton nunta regala

Vizualizari: 10866

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta