Fotografia de nuntă: amintirea celei mai frumoase zile

Autor: Unica.ro
Citiţi şi

Cu toţii ne dorim ca evenimentele unice din viaţa noastră să fie speciale, emoţionante şi memorabile. Nunta face cu siguranţă parte din pleiada acestor evenimente care ne înfrumuseţează viaţa, iar...

Imaginile rămase în urma acestui eveniment ne vor aduce aminte, peste ani şi ani, acele momente atat de dragi. Tocmai de aceea fotografia de nuntă este atât de importantă: fotografiile sunt cele care ne vor ajuta să facem o punte în timp şi să retrăim acele clipe fericite, chiar şi după mulţi ani de la trecerea evenimentului.

Atmosfera, micile gesturi, emoţiile, expresiile oamenilor, acestea sunt lucrurile pe care încerc să le suprind cât mai natural în cadrul unei cununii. Prin fotografiile mele încerc să spun, pas cu pas, povestea acelei zile atât de importante: pregătirea mirilor, cununia civilă şi religioasă, petrecerea de la restaurant.

Pentru a adăuga şi mai multă frumuseţe evenimentului, mirii pot alege apoi o sesiune specială,  trash the dress, într-un loc pe care îl preferă sau care are o anumită semnificaţie pentru ei. îmi doresc ca persoanele care se vor uita în viitor la fotografiile mele să retrăiască acele emoţii puternice; de aceea am grijă să surprind momentele spontane, tandre şi pline de candoare, atmosfera şi toată paleta sentimentelor pe care mirii şi cei prezenţi la nuntă le încearcă.

Pentru ca - desi stiu ca este un cliseu, cred cu putere in acest lucru - "o fotografie valorează mai mult decât o mie de cuvinte".

Pentru a vedea cateva exemple, vă invit pe site-ul meu, Opens external link in new windowwww.mihaiandrei.com , la rubrica wedding.

Vezi mai multe poze în galeria foto!

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!

  Vizualizari: 11379

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta