Povestea de nuntă a Ileanei şi a lui Andrei

Autor: Ileana
Citiţi şi

Povestea noastră a început în 2004, când amândoi ne aşteptăm mai puţin să avem o relaţie. O prietenă mă invitase la casa ei de vacanţă la munte şi am acceptat cu plăcere.

Credeam că vom fi câţiva colegi de liceu şi ne vom relaxa. Ulterior am aflat că vine şi un var al unui coleg, un intrus am spus eu necăjită că nu vom fi doar noi.

Acel intrus era Andrei, care s-a dovedit o prezenţă foarte agreabilă acolo. Relaţia noastră a început ceva mai târziu, când ne-am întors în Bucureşti.  
A fost un început calm cu urmări furtunoase. Relaţia noastră a fost mereu cu năbădăi, pentru că aşa ne stă în fire. Mereu însă ne ciondăneam doar de dragul de a ne împăca. Am simţit întotdeauna iubirea lui şi grija cu care m-a înconjurat. Am vrut de mai multe ori să ne oficializam relaţia, însă mereu a intervenit ceva care a amânat momentul.


În 2008, Dumnezeu a vrut să ne dea un imbold în a ne maturiza şi ne-a trimis minunea ce avea să ne umple viaţa de lumină şi veselie: băieţelul nostru Tudor.   
Mulţi ne sfătuiau ba să ne căsătorim înainte de a naşte, ba să facem nuntă şi botez concomitent, însă noi nu am vrut să complicam lucrurile. Totul a decurs de la sine, în sensul bun dorit de noi şi, anul acesta (când tudy e deja cavaler, are 1 an şi 8 luni) am făcut şi minunata nuntă. Reuşita a fost cu atât mai mare datorită faptului că am avut satisfacţia realizării acestei nunţii 100% singuri, atât din punct de vedere financiar, cât şi organizatoric. A fost destul de stresant, însă totul e bine când se termină cu bine.


Cununia civilă a avut lor pe 22 aprilie 2010, iar cea religioasă pe 9 mai.
Petrecerea a avut loc la Aristocrat Events Hall, sala Londra. O locaţie minunată, pe care o recomand cu mare încredere, atât pentru design cât şi pentru serviciile ireproşabile.


Nu am avut o temă anume, însă ne-am dorit prin tot ce am pregătit să răzbată multă bucurie şi voie bună.


Atât rochia de la cununia civilă, cât şi cea de mireasă sunt creaţii Il Creatore. Pantofii sunt de la firmă Authentic.


Totul a ieşit cum ne-am dorit. De la slujba la Biserică Sf.  Mare Mucenic Mercurie, cu un cor divin şi porumbei albi ce ne-au zburat în cale, până la petrecerea de la Aristocrat, unde totul a fost ireproşabil. Cel mai emoţionant moment a fost un dans în trei: cu Tudy la mijloc, care era foarte emoţionat şi nedumerit de ce mami e atât de mult în centrul atenţiei.


 Şi valsul nostru a fost sublim. Am luat acasă lecţii cu un coregraf, iar eu am mers la cursuri la Espansivo, Andrei neputând ajunge din cauza serviciului.
Am avut un meniu clasic, foarte gustos. La aperitiv au fost nişte elemente mai exotice, însă în rest clasicele feluri. Tortul l-am luat de la Photo Cake, o cofetărie cu care colabora restaurantul nostru. A fost foarte gustos.


Decorul a fost plăcut, pe nuanţe de lila. Florile au desăvârşit totul. Irişi, trandafiri şi astromedia...Toate acestea au fost realizate de agenţia Soul2Soul.
Şi buchetul meu a adus o notă aparte. În ciudă superstiilor eu am ales cale roz. Până să decid cine mă va machia şi coafa am făcut vreo 2 probe. Am ţinut mult la aceste aspecte şi bine am făcut.  


Invitaţiile au fost originale. Mărturii au fost fotografii scoase la minut cu invitaţii şi cu noi.


Atmosfera a fost încinsă de un DJ profesionist şi de fetele de la Coyote Chiks, care au fost ok ca voci, însă nu au prea avut atitudine.
Parcă a trecut totul prea repede, ca într-un vis. Asta şi pentru că ne-am simţit extrem de bine.


La puţin timp am plecat în săptămâna de miere:) Am ales ceva autohton, Maramureşul. A fost o experienţă plăcută şi relaxantă.
Dacă aş mai face nunta din nou nu aş schimba nimic. Totul a fost pe gustul nostru.

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:ileana andrei nunta cununie religioasa rochie il creatore

  Vizualizari: 2520

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta