Invitatiile de nunta sunt una din alegerile cele mai importante.Invintaţiile de nuntă, o alegere dificilă

Invitaţiile pentru nuntă - modele şi preţuri

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Indiferent de buget şi gusturi, oferta de invitaţii pentru nuntă este atât de bogată – ca preţuri, materiale, mesaje - încât nu ai cum să nu găseşti un model pe gustul tău.

Ceea ce vei găsi în magazin diferă foarte mult, atât ca preţ cât şi ca material, iar mesajul îl poţi compune singură dacă vrei să ieşi din tipare.

Cât costă invitaţiile de nuntă

 

Bugetul chiar nu ar trebui să fie o problemă, pentru că se găsesc invitaţii potrivite oricărui buzunar. Dacă vrei să faci economii şi nu ţii prea tare să ai cele mai frumoase invitaţii, poţi să găseşti modele şi la câteva zeci de lei. Dacă îţi permiţi modele complexe sau ieşite din comun, poţi să plăteşti peste 20 de lei pe o singură invitaţie.

 

Nu te lăsa însă păcălită de preţul mic al unei singure invitaţii. Poate că 20 de lei nu pare prea mult, dar când ai 150 de invitaţi cheltuiala „se simte”.

 

La unele magazine, preţul invitaţiei include plicul şi inscripţionarea, dar la altele va trebui să plăteşti separat pentru ele. Înainte să te decizi pentru un anumit model întreabă care va fi preţul final pentru invitaţie, inscripţionare şi plic. Dacă vrei litere aurii s-ar putea să te coste mai mult decât cele cu cerneală neagră.

 

Nu uita că unele magazine fac discounturi pentru un anumit număr de invitaţii, aşa că înainte să spui că nu-ţi permiţi modelul preferat întreabă cât te-ar costa cele 100 de bucăţi pe care le vrei.

 

De la carton la pluş şi sticlă

 

Iată o problemă pe care părinţii noştri nu au avut-o atunci când şi-au ales invitaţiile de nuntă: să fie din carton sau din alt material? Astăzi se găsesc modele care îi vor lăsa cu gura căscată pe cei mai în vârstă. Dacă plănuieşti o nuntă glam, à la Hollywood şi nu ai de gând să faci economii poţi alege invitaţii din pluş, care costă până la 15-20 de lei.

 

Invitaţiile tip scroll sunt decorate cu detalii metalice, cu ciucuri şi sunt aşezate în cutii luxoase. Dacă eşti mai excentrică s-ar putea să-ţi placă şi invitaţiile decorate cu pene, iar dacă nu ţi-ai pierdut romantismul poţi să le trimiţi invitaţilor tăi un mesaj în sticlă – cu tot cu sticlă.

 

Citeşte continuarea articolului în pagina următoare!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:invitatii nunta invitatii de nunta texte invitatii invitatii modele

Vizualizari: 9734

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta