Invitatiile de nunta sunt una din alegerile cele mai importante.Invintaţiile de nuntă, o alegere dificilă

Invitaţiile pentru nuntă - modele şi preţuri

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Indiferent de buget şi gusturi, oferta de invitaţii pentru nuntă este atât de bogată – ca preţuri, materiale, mesaje - încât nu ai cum să nu găseşti un model pe gustul tău.

Modelul invitaţiilor, în funcţie de tipul nunţii

 

Dacă plănuieşti o nuntă elegantă, cu tot dichisul, şi invitaţiile trebuie să fie la fel. Dacă vei avea o nuntă simplă, alege invitaţii simple. Probabil că nici nu ar merita să cheltuieşti banii pe unele mai complexe. 

 

Dacă nu ştii ce culoare să alegi invitaţiile, ghidează-te după culorile alese pentru petrecere. Nu este neapărat să se asorteze, dar asta te poate ajuta dacă eşti nehotărâtă.

 

Vrei o invitaţie cu totul şi cu totul specială? Angajează un graphic designer care să-ţi creeze un model unic. Desigur, dacă bugetul ţi-o permite. Gândeşte-te la ceea ce defineşte cuplul tău şi cere un model de invitaţie potrivit. Dacă vă place marea, cereţi o invitaţie cu detalii marine: scoici, valuri, nuanţe de albastru. Dacă sunteti nonconformişti şi vă atrag motocicletele, de ce să nu faceţi invitaţii sub formă de motocicletă?

 

Puteţi avea invitaţii unice şi cu un preţ mult mai mic, dacă acceptaţi să apară pe ele chiar poza voastră. Ce mod mai bun de a personaliza o invitaţie de nuntă?

 

Textul invitaţiei, o ocazie de a fi creativă

 

Unele magazine îţi vor pune la dispoziţie o serie de texte din care să alegi, însă dacă eşti suficient de creativă, poţi să-ţi compui propriul tău text. Acesta trebuie să ţină şi el cont de tipul nunţii. Pentru o petrecere simplă şi relaxată, poţi pregăti un mesaj haios, care să-i amuze pe invitaţi, în timp ce o nuntă foarte elegantă, necesită un text mai sobru.

 

Nu uita că poţi să ieşi din tiparele clasice şi să foloseşti citate, poezii, glume, jocuri de cuvinte sau orice îţi trece prin cap.


Foto: Shutterstock

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:invitatii nunta invitatii de nunta texte invitatii invitatii modele

Vizualizari: 9788

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta