Kate Middleton va purta o rochie de mireasă modernă

Citiţi şi

Înainte să devină prinţesă cu acte în regulă, Kate Middleton a devenit între timp un adevărat "trend-setter" în moda din întreaga lume. Impactul său în fashion-ul.

mondial este fenomenal! A inspirat celebri designeri şi branduri notorii să îi vândă stilul elegant, influenţând femei din toată lumea să caute ţinuta purtată de aceasta în urmă cu o oră.

Rochia albă de logodnă, pardesiul Burberry, rochia albastră marca Issa au fost toate piese de rezistenţă în acest sezon şi, desigur, sold-out în timp record de la lansare în magazine.

Copierea excesivă a stilului viitoarei prinţese este astfel un motiv întemeiat pentru secretomania creată în jurul rochiei de mireasă şi a altor detalii ce vor compune ţinuta viitoarei prinţese britanice. Pentru că ce poartă Kate este a doua zi este noul trend vestimentar pe stradă.

Concurs pentru designerii mondiali


Rochia de mireasă a soţiei prinţului William este, fără doar şi poate, cea mai aşteptata creaţie a anului 2011 iar publicaţii din întreaga lume nu au putut decât specula ce designer va crea rochia unicat.

În schimb se ştie deja că designerul britanic Bruce Oldfield îşi va pune amprenta pe una dintre ţinutele pe care Kate le va purta în noaptea nunţii, pentru că, potrivit acestuia, viitoarea prinţesă are de gând să revigoreze tradiţia nunţii roiale britanice şi să poarte două rochii de mireasă, potrivit acestuia.

Un lucru este cert. Kate şi-a exprimat dorinţa de a purta un model tineresc, refuzând deja să îmbrace rochia "regală", purtată de prinţesa Diana, realizată de Elizabeth Emanuel, în 1981.

Până în prezent, şi creatorii Karl Lagerfeld, Gucci, Christian Lacroix, Elizabeth Emanuel, designerul prinţesei Diana -, Jason Wu sau Manuel Mota au trimis propunerile lor pentru rochia de mireasă, sperând ca prinţesa să aleagă modelul propus de el.

Tul de mătase, broderii, aplicaţii de cristale încrustate în argint, dantelă Chantilly, paiete din perle, mătase naturală sunt elementele propuse de aceştia ce ar putea accesoriza rochia de mireasă.

Foto: NothFoto

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:printesa trendsetter moda Kate Middleton rochie nunta

  Vizualizari: 5973

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta