Lenjeria iti influenteaya confortul in ziua nuntii.

Cum îţi alegi lenjeria pentru ziua nunţii

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Invitaţii la nuntă nu îţi vor vedea lenjeria, aşa că poate părea neimportantă pe lângă rochia de mireasă, pantofi sau bijuterii şi multe mirese lasă pe ultimul plan alegerea ei.

Totuşi, de lenjeria pe care o porţi – în special de sutien – depinde aspectul tău şi confortul unei zile atât de importante.

Confortul miresei, pe primul plan


Iar confortul ar trebui să fie pe primul plan, având în vedere că vei rămâne în rochie de mireasă în jur de 12 ore sau poate chiar mai mult. Pentru noaptea nunţii poţi să-ţi alegi încă un set de lenjerie mai sexy, dar pentru petrecere gândeşte-te în primul rând la confort.


Greşeşti dacă îţi imaginezi că poţi purta la nuntă lenjeria de zi cu zi. În funcţie de croiala rochiei şi materialul din care este făcută s-ar putea să ai nevoie de lenjerie specială. Din fericire, mulţi producători de lenjerie oferă colecţii pentru mirese, create după nevoile lor: oferă suport, ascund zonele cu probleme, dar nu se văd.  


Ca să găseşti lenjeria ideală, şi mai ales sutienul ideal, ar fi indicat să iei rochia de mireasă cu tine când probezi. Nu vei şti cum se potrivesc toate decât dacă le probezi în acelaşi timp.

Lenjeria se alege în funcţie de rochie


Desigur, lenjeria se alege ţinând cont de particularităţile rochiei. Dacă are mâneci sau bretele late vei putea să porţi fără grija un sutien clasic sau cu push up pentru un decolteu mai sexy. Dacă rochia nu are bretele va trebui să cauţi un sutien special, iar dacă este dintr-un material foarte subţire sau cu spatele gol vei fi nevoită să te lipseşti de sutien.


Pentru rochiile mulate sau dintr-un material fin va trebui să cauţi sutien şi slip fără cusături, altfel lenjeria se va vedea foarte urât, stricând tot aspectul ţinutei.
În ce priveşte slipul, alegerea este mult mai simplă. Va trebui să te gândesti doar la confortul tău, aşa că vei căuta un slip dintr-un material natural, uşor, care lasă pielea să respire.

 

Foto: Shutterstock, Opens external link in new windowSevenSins.ro

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:lenjerie mireasa sutien mireasa lenjerie nunta

  Vizualizari: 3427

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta