Alege o locaţie de nuntă memorabilă!

Autor:
Citiţi şi

“Nu există dragoste mai sinceră decat cea pentru mâncare”, spunea scriitorul irlandez George Bernard Shaw.

Chiar dacă logodnicul tău nu se va număra printre cei mai înfocaţi susţinători ai acestui dicton, cu siguranţă îţi vei găsi sprijin în invitaţii la nuntă, care vor aprecia dacă vei aplica acest principiu în alegerea meniului.

Şi ca să începi cel mai important moment din viaţă într-o locaţie pe măsura exigenţelor tale, îţi oferim acces în culisele celei de-a şaptea ediţii a Opens external link in new windowExpo Ideal Mariaj, cel mai mare târg al anului, desfăşurat între 27 şi 29 ianuarie la Romexpo.

Înainte de a te decide asupra restaurantului în care iţi vei întâmpina oaspeţii, cei mai reputaţi specialişti în organizarea de nunţi te ajută să deprinzi tainele pregătirii unui ambient cu adevărat special.

Dacă până nu demult, preferinţele tinerelor cupluri erau de-a dreptul cucerite de nunţile rustice, mai nou au început să câştige popularitate ceremoniile de inspiraţie regală şi cele vintage. De aici şi până la înlocuirea tradiţionalelor sărmăluţe şi mămăliguţă cu preparate internaţionale nu a fost decât un pas. Cu atât mai mult cu cât ele împrumută din savoarea specialităţii Butterfish cu piure de ţelină şi pulpă de raţă, de departe cea mai apreciată de cei care îşi organizează nunta glamour la care au visat dintotdeauna în cadrul Militari Residence Ballroom.

Tendinţele vin şi pleacă, iar dacă reuşeşti să prinzi una în farfuria oaspeţilor, meniul va arăta cu atât mai bine. În privinţa trataţiilor dulci, specialiştii au ajuns cu uşurinţă la un numitor comun – 2012 este anul torturilor învelite în marţipan şi decorate cu trandafiri naturali.

O confirmă şi Marius Velcea, şef de salon la Complexul Herăstrău, cu zeci de ani de experienţă în organizarea evenimentelor festive: „În completarea tortului de marţipan, recomand amandină, şarlotă şi mousse de ciocolată.”

Iar dacă la acestea adaugi un cadru natural, cu verdeaţă şi un lac în apropierea restaurantului, ca la Mirage Snagov, ai obţinut decorul perfect pentru o nuntă informală.

Şi cum în anotimpul călduros paleta cromatică abundă în verde şi galben, nimic nu este mai potrivit decat o nuntă fresh. Îţi vor veni în ajutor fructele ca merele, lămâile şi florile de câmp, pe care le poţi folosi ca piese centrale de decor. Iar eşarfele înguste, colorate în verde crud te vor elibera de constrângerile unui cadru prea formal pentru gusturile tale, fiind detaliul cel mai potrivit pentru a îţi îmbrăca scaunele.

Tematicile pentru o ceremonie pe malul lacului nu se opresc aici. La fel de creativă este şi nunta cu fluturi, “un eveniment cu accente vesele, la care pot fi adăugate şi elemente cum ar fi albine sau buburuze.”

“Toate acestea se pot ataşa pe diverse obiecte din decorul nunţii, în aranjamente florale, pe buchetul miresei şi pe lumânări, reprezentând în cele din urmă o mărturie inspirată pentru invitaţi”, spune Raluca Anghel, event manager în cadrul agentiei New Beginning Events.

Şi pentru ca tematica nunţii să fie respectată până la capăt, la finalul ceremoniei religioase este binevenită eliberarea unor fluturi.

Dacă nunţile avangardiste au fost mereu pe placul tău şi lista invitaţilor se ridică la ordinul sutelor, RIN Hotels este gazda ideală. Cu atât mai mult cu cât pune la dispoziţia oaspeţilor săi un centru wellness, o parcare supraetajată, servicii de închiriere limuzine şi de decor.

“Mirii îşi pot achizitiona doar costumul şi rochia, de restul ne ocupăm noi!”, spune Cristina Docuz, marketing executive la RIN Hotels.

Toţi aceştia te aşteaptă cu oferte speciale şi mari reduceri de preţuri doar la Opens external link in new windowExpo Ideal Mariaj, între 27 şi 29 ianuarie la Romexpo!


  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:targ de nunti expo ideal mariaj nunta 2012

  Vizualizari: 5784

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta