Locul ideal pentru nuntă în funcţie de zodie

Autor: Amelia Matei
Citiţi şi

Locul în care îţi oraganizezi nunta contează şi este una dintre cele mai importante procupări atunci când stabileşti delatiile nunţii tale.

Balanţa

Fiind una dintre cele mai romantice semne zodiacale, Balanţa va alege o locaţie pe măsură: un hotel retro, un castel vechi sau o croazieră pe mare. Toate acestea ar coincide pretenţiilor unei Balanţe când vine vorba de locaţia unei nunţi de vis. Nu ar fi exclus însă să vezi o Balanţă că îşi organizează nunta într-un club sau într-un restaurant trendy.

Scorpion

Scorpionul adora intimitatea, aşa că pe lângă faptul că nunta va fi retrânsă şi locaţia aleasă va încerca să transmită ideea de linişte,de spaţiu personal.  O nuntă în natura sau chiar la o mânăstire, înseamnă pentru Scorpion o alegere perfectă. Dar nativul are adoră şi destinaţiile exotice, aşa că nu e exclus să aleagă o ţară străină şi îndepărtată pentru nunta sa.

Săgetator

O locaţie de vis pentru un Săgetator ar fi în Africa, în Dubai sau la Marele Zid Chinezesc.  Dar pentru că aceste destinaţii nu sunt accesibile foarte uşor, Săgetătorul se va mulţumi cu o locaţie care are renumele de obiectiv turistic, chiar dacă e aproape de casă

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:locatie nunta locatie nunta zodii unde fac nunta

Vizualizari: 68340

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta