Locul ideal pentru nuntă în funcţie de zodie

Autor: Amelia Matei
Citiţi şi

Locul în care îţi oraganizezi nunta contează şi este una dintre cele mai importante procupări atunci când stabileşti delatiile nunţii tale.

Capricorn

E un semn prin excelenţă tradiţionalist aşa că va alege pentru nuntă un loc cu puterincă încărcătură religioasă sau o locaţie care are strânsă legătură cu familia sa. De asemena, Capricornul ar fi încântat de o nuntă în stil rustic, cu multe flori pentru că pentru Capricor e important decorul.

Vărsător

Un semn excentric precum Vărsătorul va alege o locaţie pe măsură. Nu ar fi de mirare să aleagă ca locaţie de nuntă cel mai neobişnuit, exotic şi exclusivist loc cu putinţă. O nuntă subacvatica sau la planetariul din oraş, la o expoziţie de artă sau la muzeu sunt locaţii pe care un Vărsător le preferă pentru nunta sa.

Peşti

Un veritabil semn de apă va alege pentru nuntă o locaţie care să fie aproape de apă aşa că o staţiune pe malul apei sau chiar pe plajă, ar fi variantele cele mai potrivite. Pentru că muzica şi dansul sunt importante pentru Peşti şi locaţia de nuntă, indiferent care va fi, trebuie să aibă un mare ring de dans.

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:locatie nunta locatie nunta zodii unde fac nunta

Vizualizari: 68471

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta