Paphos, Cipru

Luna de miere în Cipru

Citiţi şi

Cum să ocoleşti tocmai Cipru când Zeiţa Afrodita este protectoarea dragostei? Rişti să provoci mânia zeilor şi să nu descoperi minunile pe care le ascunde Insula Dragostei.

Izvorul civilizaţiei greceşti, Cipru este o destinaţie deosebită pentru cei care vor să îmbine pasiunea şi turismul cultural în luna de miere.

Un minunat loc de vacanţă, insula din Mediterană te va cuceri prin simplitate, eleganţă, arhitectură şi, nu în ultimul rând, exotismul ei irezistibil.


Nu te poţi întoarce de aici fără să faci mai întâi un tur al insulei cu tot ce are ea mai frumos de oferit.

Un loc ideal pentru luna de miere este Agia Napa, adresa exactă a distracţiei, în timp ce Larnaca este unul dintre cele mai vechi oraşe din lume. Mergi apoi la Paphos, unde vei putea vizita catacombele lui Solomon, casa lui Dionisos şi mozaicuri fascinante, nu ocoli legendarul Munte Olimp, dar nici Stânca Afroditei, acolo unde Zeiţa Dragostei a răsărit din apele mării.

Dacă te-am convins că Cipru este destinaţia perfectă pentru luna ta de miere, iată şi câteva oferte de sejururi pe care le porpun agenţiile de turism pentru tinerii miri.

La Prestige Tours, tarifele încep de la 2278 euro pentru un sejur de 7 nopţi la unul dintre hotelurile somptuoase din Paphos, cu transport inclus şi mic-dejun inclus.

Dacă alegi să te cazezi în Limassol, portul cu cei mai prietenoşi oameni de pe insulă, poţi alege oferta agenţiei de 1640 euro şi aceleaşi servicii oferite - cazare la hotel de cinci stele, bilet de avion, mic dejun şi asistenţă turistică.

Cei de la Ultramarine îţi propun să mergi în Ayia Napa, care „împrumută” plaja aurie a Golfului Nissi.


Pentru şapte nopţi de cazare în unul dintre cele mai mari hoteluri de aici, Aeneas Atlantica, plăteşti între 1738 şi 2180 euro, în funcţie de pensiunea aleasă.

Dacă preferi Luxury, o plajă care arată exact cum sună, preţul unui sejur ajunge la 2040 euro pentru amândoi, sau 3064 euro, dacă ai preferinţe în ce priveşte panorama de la balcon şi serviciile oferite.

O idee salvatoare pentru bugetul tău mai mic sunt şi ofertele last-minute pe care le poţi găsi şi la agenţii care nu este musai să aibă sediul în Bucureşti.
De exemplu, la agenţia touroperatoare Malya Travel, din Iaşi, poţi prinde o astfel de ofertă la 834 euro, un sejur de 6 nopţi (7 zile) pentru două persoane.
Pachetul atât biletul de avion, transferul interurban (aeroport - hotel, tur-retur), cât şi serviciile în regim de demipensiune la un hotel de patru stele din oraşul Larnaca, Lordos Beach Hotel.

Pentru o lună de miere mai vibrantă, poţi opta să mergi în Ayia Napa, oraşul distracţiei, unde cei de la Malya Travel au o ofertă greu de refuzat.
Astfel, pentru o lună de miere de şase nopţi, la un hotel de patru stele, Melissi Beach Hotel, sejurul în septembrie te costă 920 euro, cu bilet de avion, transfer aeroport - hotel - aeroport, precum şi asitenţă turistică.

Sursa foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:luna miere cipru oferte sejur agentii turism atractii cipru

  Vizualizari: 5029

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta