Machiaj de mireasa pentru poze de nunta

Machiaj de mireasă pentru fotografii de nuntă perfecte

Citiţi şi

Instantaneele din ziua nunţii ar trebui să fie pe măsura evenimentului: cele mai frumoase poze în care ai fost vreodată surprinsă! De aceea, trebuie să apelezi la câteva trucuri de machiaj.

Iată ce paşi trebuie să includă sesiunea de machiaj pentru  ca tu să arăţi perfect în pozele de nuntă!

Tenul: pentru a ascunde imperfecţiunile aplică primerul pe întreaga faţă, iar la câteva minute, fondul de ten.- Asigură-te că îl alegi pe cel potrivit tipului tău de ten: cel mat se potriveşte tenului mixt sau gras, iar cel cremos, pentru tenul uscat. Fondul de ten ar trebui să aibă o textură uşoară, care întră repede în piele, pentru a nu încărca tenul, pe care, oricum vei aplica şi pudră. 

Stacy Pinkey, fotograf de nunţi, le sfătuieşte pe mirese să aibă grijă cu privire la nuanţa de fond de ten aleasă, mai ales dacă rochia de mireasă este stil corset, fără pretele. Aparatul foto prinde diferenşa de nuanţă dintre ten şi gât sau umeri. Atunci când aplici fondul de ten, alege nuanţa potrivită, nu una mai închisă, după cum există tendinţa. Întinde-l pe toată faţa până la rădăcinile firelor de păr, pe bărbie şi gât, pentru a evita diferenţele de culoare pe piele.

Blush: cât despre fardul de obraz, aplică-l în mod mai abundent faţă de cum eşti obişnuită, pentru că, altfel, vei părea ştearsă în poze. Dacă ai tenul deschis, poţi opta pentru o nuanţă de roz deschisă, peste care aplici puţină pudră autobronzantă, pentru un aspect viu, dar natural.

Eyeliner şi rimel: dublează cantitatea de creion de ochi şi mascara, te sfătuieşte Stacy Pinkey. Ea adaugă că ar fi cazul să te fereşti de eyelinerul negru care nu te avantajează în poze pentru că creează un contrast prea puternic cu pielea. Poţi opta pentru nuanţe închise de gri sau maro în funcţie de tipul tenului şi culoarea ochilor. Nu exagera cu conturarea ochilor, căci efectul va fi prea dramatic. Urmăreşte linia genelor, fără înflorituri, care te vor face să arăţi nepotrivit în poze.

Ochi: puţină strălucire a fardului de ochi este binevenită atunci când stai la poză. Aplică-l şi pe arcadă, căci aşa creezi impresia ochilor mai mari. Ai grijă însă ca nuanţa fardului să fie tot mai deschisă cum urci pe arcadă, pentru ca efectul să fie maxim.

Sprâncene:
Conturează-le gentil cu puţină pudră care să se potrivească nuanţei părului tău, ori foloseşte un creion special, cu textură cremoasă. Sprâncenele sunt practic rama feţei tale, aşa că nu uita de ele!

Buze: un ruj într-o nuanţă deschisă va arăta şi mai deschis în poze, aşa că alege unul într-un ton mai închis decât eşti tu obişnuită. Evită culorile mate şi reci precum rozul ice şi aplică gloss pe centrul buzelor pentru a crea puţin volum.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:machiaj mireasa poze de nunta ten blush buze

  Vizualizari: 3610

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta