mituri despre sexul intr-o casnicie

6 mituri despre sex după căsătorie

Citiţi şi

În orice căsnicie bărbaţii vor mai mult sex, după un timp se instalează rutina, iar tentaţiile din exterior reprezintă începutul sfârşitului. Toate acestea nu sunt decât mituri!

E cazul să te descotoroseşti de miturile care circulă despre viaţa sexuală a cuplurilor căsătorite, pentru a porni cu dreptul în căsnicia ta.

Iată care sunt cele mai comune mituri despre sexul într-o căsnicie!

 

1. Femeile sunt, de regulă, cele cu libidoul mai mic în căsnicie


Doctorii David Schnarch şi Ruth Morehouse, care au studiat timp de 40 de ani viata sexuală a oamenilor căsătoriţi, spun că un mit pe cât de comun, pe atât de neadevărat este acela că, într-o căsnicie, bărbaţii vor mai mult sex decât femeile.

În aproximativ jumătate dintre cuplurile tratate de cei doi doctori, bărbatul este partenerul cu un libido mai scăzut. De ce s-a ajuns atunci la credinţa că femeile sunt cele mai neinteresate în plan sexual? Pentru simplul motiv că ele sunt mai dispuse să mărturisească această problemă.

Este adevărat însă că atunci când un bărbat vrea sex, el nu se mai poate gândi la altceva. Libidoul femeilor poate fi însă mai uşor de influenţat de diverşi factori (cum ar fi un mail la care trebuie să răspunzi urgent sau faptul că au uitat să faci pacheţelul copilului), plus că el are fluctuaţii pe parcursul unui ciclu menstrual.

2. Partidele de sex se răresc odată ce te-ai căsătorit


Se consideră în mod eronat că cei necăsătoriţi fac mai mult sex decât cei căsătoriţi, dar studiile arată că patul conjugal este cel mai fierbinte. Cuplurile căsătorite sunt mai predispuse să facă sex, iar sexul să fie mai variat, decât în cazul celor necăsătoriţi. Ai să râzi, dar sexul oral este mai comun într-un mariaj.

3. Sexul cu aceeaşi persoană devine plictisitor


Se presupune că sexul tinde să intre într-o rutină pe măsură ce se înmulţesc anii de căsnicie. Potrivit cercetărilor însă, în cadrul mariajului se petrec cele mai dese şi inedite partide de sex. Cei căsătoriţi au o relaţie suficient de profundă, încât partenerii să îşi mărturisească cele mai ascunse fantezii sexuale. În plus, anii de căsnicie au construit o intimitate solidă în cuplu, iar atunci când există încredere şi apropiere, sexul devine o experienţă mult mai intensă.

Află alte 3 mituri pe următoarea pagină!

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:mituri sex casnicie casatorit libido rutina

Vizualizari: 8522

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta