Smokingul perfect pentru băieţelul tău!

Autor:
Citiţi şi

Vara este sezonul nunţilor! Şi pentru că în această perioadă a anului cei mici sunt în vacanţă, acest lucru înseamnă că vor fi prezenţi la majoritatea evenimentelor la care tu vei...

Ştii deja cât este de greu să-ţi consiliezi partenerul în alegerea ţinutei  perfecte de fiecare dată când primeşti o invitaţie la un eveniment special. Costumul pentru evenimente speciale, pantofii eleganţi, accesoriile etc.

Dacă ne gândim că de data aceasta va trebui să alegi o ţinută deosebită şi pentru băieţelul tău, lucrurile pot lua o turnură deloc plăcută având în vedere oferta limitată pe această piaţă de formalwear pentru băieţi.

Totuşi, noua colecţie de costume pentru băieţi de la Opens external link in new windowNarman s-ar putea să fie soluţia pe care o căutai. Ţinuta de ocazie pentru băiatul tău concepută special pentru copiii între 2 şi 14 ani cuprinde: frac, smoking, costume elegante din lână tropicalizată, croială slim fit, perfect asortate cu cămăşi cu manşetă pentru butoni, pantofi de lac, brâu şi papion.

Colecţia de costume pentru băieţi de la Narman este confecţionată din aceleaşi materiale ca şi costumele bărbăteşti, lână tropicalizată cu fineţe superioară, şi urmăreste acelaşi design modern, cum ar fi sacourile la unul sau maxim doi nasturi, croiala slim fit.

În plus, Narman comercializează vestimentaţie completă de ocazie pentru cei mici, plus accesorii, astfel încât nu va trebui să mergi din magazin în magazin pentru a găsi pantofii sau cămaşa potrivită.

Aşadar, fie că vara aceasta întreaga familie va participa la un eveniment important, fie că fiul tău va debuta pe scenă sau poate va participa cu colegii la un eveniment, ţinuta sa nu va mai fi o problemă.

Avantajul cel mai mare este că toate produsele Narman se pot comanda online, cu livrare în 24 de ore, oriunde în România.

Aşadar, chiar şi în ultimul moment, Narman poate salva situaţia, oferindu-i copilului tău ţinuta elegantă la care a visat dintotdeauna.

Magazinul Narman se dedică astfel ţie şi copilului tău pentru că da, eleganţa chiar se învaţă!

Şi nimeni nu este mai potrivit ca şi model de eleganţă pentru un băiat, decat tatăl său, nu-i aşa? 

 

Opens external link in new windowVezi mai multe imagini în galeria foto!

Pentru a fi la curent cu tot ce e nou, vino pe Facebook alături de Narman- Cerimonia Uomo


  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:smoking copii costume baieti Narman

  Vizualizari: 12693

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta