Bijuteriile miresei se aleg in functie de rochie.Bijuteriile, accesorii care îţi pot schimba look-ul.

Cum îţi alegi bijuteriile de mireasă

Autor: Erika Chivu
Citiţi şi

Chiar dacă rochia de mireasă este elementul principal al ţinutei tale, urmată îndeaproape de voal şi pantofi, nu trebuie să neglijezi nici bijuteriile pe care le vei purta la nuntă.

În ceea ce priveşte brăţara, ai mai multă libertate de alegere, aici nu prea ai cum să greşeşti. Singura condiţie ar fi ca brăţara să se asorteze cu restul bijuteriilor.

Întregul set, fie că îl cumperi sau îl alcătuieşti va trebui să ţina seama de accesoriile de pe rochie, pantofi şi din păr. Dacă pe rochie sau pantofi ai perle cusute, atunci şi bijuteriile vor fi tot din perle. Dacă ai cristale în păr, alege bijuterii cu diamante sau zirconiu.

În principiu, cu cât rochia este mai complicată şi mai accesorizată, cu atât mai simple vor fi bijuteriile. Dacă rochia este simplă, îţi permiţi să fii mai excentrică atunci când alegi colierul sau cercei

Broşa, un accesoriu versatil

Multe mirese ignoră broşele şi adevarul este că nici nu se potrivesc întotdeauna. Dar dacă ai o rochie prea simpla şi vrei să o aduci la viaţă sau dacă ai nevoie de o pată de culoare, broşa este ideală.

În funcţie de croiala rochiei şi celelalte accesorii o poţi purta în peipt, în talie, pe umăr, pe mănuşa, pe panglica buchetului de mireasă sau chiar în păr. Desigur, ea trebuie să se potrivească de minune cu restul bijuteriilor.

Dacă vrei o pată de culoare în ţinută sau vrei să asortezi ceva cu perlele colorate de pe rochie, atunci solutia este o broşă cu pietre colorate.

Foto: Shutterstock, Opens external link in new windowtria-alfa.ro, Opens external link in new windowsilverzone.ro, Opens external link in new windowbespecial.ro, Carla Brillanti, Josephine.ro, lunna.ro

Trimite pe: StumbleUpon
Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
Taguri:bijuterii mireasa accesorii nunta colier mireasa brosa mireasa

Vizualizari: 13825

COMENTARII

0

    Nu sunt comentarii

CAPTCHA image for SPAM prevention
Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

*campuri obligatorii pentru a comenta