Nunta fictivă din Twilight, aproape de o nuntă regală

Citiţi şi

Chiar dacă este un moment regizat, nunta mult aşteptată dintre Bella şi Edward, care are loc în penultimul film al francizei, "Breaking Dawn Partea I", nu este deloc o glumă.

Actorii, care sunt împreună şi în viaţa reală, deşi nu se căsătoresc de-adevăratelea, beneficiază de un eveniment organizat la scară reală, cu costuri pe măsură.

Dacă fanatismul mondial provocat încă de la primul film nu mai reprezintă o noutate în lumea filmului, episodul căsătoriei reuşeşte să nască noi pasiuni şi în rândul celor care nu erau până acum fani Twilight.

De la costurile de producţie şi încasări din box office, presa internaţională estimează acum pe baza bugetului cheltuit pentru nunta celor doi actori, în timp ce designerii, fani sau nu ai lui Stephenie Meyer, şi-au descoperit în noua peliculă o nouă sursă de inspiraţie pentru rochiile de mireasă, pe care viitoarele mirese le pot găsi deja în vitrinele magazinelor (aşa cum s-a întâmplat şi în cazul rochiei purtate de kate Middleton).

Potrivit publicaţiei centives.net, care a calculat costurile medii pentru fiecare detaliu ce au constituit decorul nunţii, din "Breaking Dawn Partea I", doar nunta dintre Bella şi Edward i-a costat pe producători nu mai puţin de 38.000 de dolari, în contextul în care bugetul total al filmului a fost de 110 milioane de dolari.

 Iar aici intră absolut tot ce înseamnă organizarea unei nunţi, începând de la flori, muzică live, instalaţia kilometrică de lumini de Crăciun şi până la jartiera Victoria’s Secret pe care Kristen Stewart o poartă în ziua ceremoniei, în faţa lui Robert Pattinson.

Se pare totuşi că "soţii Cullens" au fost mai cumpătaţi decât Kim Kardashian a cărei căsătorie fabulos... de scurtă a costat peste 10 milioane de dolari.

Şi totuşi aerul regal al nunţii fictive nu este dat de costul ceremoniei. Ca şi în cazul Ducesei de Cambridge, rochia de mireasă pe care tânăra actriţă a purtat-o la filmări a fost subiect de speculaţii şi dezbateri îndelungi în presă şi sursă de inspiraţie pentru designeri.

Prin urmare, rochia de mireasă a Bellei din Twilight, creată de Carolina Herrera a fost numaidecât repordusă de Designeri precum Alfred Angelo, la preţul de aproape 800 de dolari (799 dolari, conform site-ului oficial).

 Rochia se pare că este extrem de dorită de viitoarele mirese, care au şi făcut coadă la atelierul designerului pentru a apuca un exemplar.

Rochia de mireasă a lui Kate Middleton, creată de designerul Sarah Burton de la casa Alexander McQueen, a costat 30.000 de euro, în contextul în care şi nunta regală dintre cu prinţul William a implicat cheltuieli de peste 15 milioane de lire sterline.

 Supranumită "nunta regală de la Hallywood", ceremonia extravagantă dintre Kim Kardashian şi Kris Humphries ar fi costat în jur de 10 milioane de dolari. Ei în schimb au câştigat de aproape două ori mai mult, în jur de 18 milioane de dolari, de pe urma publicităţii şi pentru cedarea exclusivităţii asupra fotografiilor.

 
Nici nunta prinţului Albert al II-lea de Monaco cu fosta înotătoare olimpică Charlene Wittstock nu a fost un eveniment modest.

Evenimentul, care nu fost lipsit de controverse, a costat în jur de 20 de milioane de euro.
Foto: NorthFoto, Hepta

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:nunta twilight Breaking Dawn Partea I cost nunta buget rochie mireasa carolina herrera

  Vizualizari: 5687

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta