Prinţul Albert, o nuntă regală controversată

Citiţi şi

Nunta Prinţului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock este posibil să nu depăşească cele 2 miliarde de oameni care au urmărit nunta britanică dintre William şi Kate...

 ...dar este de departe cea mai controversată nuntă regală din istoria contemporană.

Nu atât originile africane ale viitoarei prinţese de Monaco fac deliciul presei, cât mai ales viaţa tumultoasă plină de aventuri amoroase a celui mai faimos prinţ burlac.

Nunta ar fi fost anulată


În toiul pregătirilor, cu o săpătmână înainte de nuntă, programată pe 2 iulie, Charlene Wittstock ar fi părăsit Monaco, intenţionând să anuleze căsătoria, după ce a aflat că viaţa viitorului său soţ nu este tocmai exemplară.

Prinţul mai avea un copil


Potrivit săptămânalului francez L’Express, Albert al II-lea ar mai avea un copil din flori, date fiind numeroasele relaţii pe care „playboyul de Monaco" le-a avut.

Casa regală monegască a dezminţit zvonurile, iar Prinţul Albert a intenţionat chiar să dea publicaţia în judecată, care, chiar şi în faţa ameninţărilor capului regal a continuat să susţină informaţia.

"Am primit informaţia din trei surse diferite, toate de încredere. Ne menţinem informaţiile", a declarat Christophe Barbier, directorul redacţiei.

În replică, avocatul prinţului a dezminţit că Charlene Wittstock ar fi părăsit Monaco pentru a se întoarce în Africa de Sud, ţara sa natală, şi că nimeni nu a intenţionat să anuleze căsătoria.
 
Casa regală din Monaco, care nu s-a ascuns niciodată în a-şi arăta îngrijorarea privind succesiunea la tron a unui moştenitor legal, şi-a exprimat toată bucuria şi sprijinul vizavi de căsătoria Prinţul de Monaco cu frumoasa sportivă Charlene Wittstock, ultima nuntă regală din principat fiind în 1956, când Grace Kelly s-a căsătorit cu prinţul Rainier al III-lea.

Prinţul cu 200 de partenere este gay


Viaţa prinţului Albert a fost urmărită îndeaproape de tabloidele străine, care au scris că moştenitorul a avut  200 de partenere la activ. Printre acestea s-au aflat şi Naomi Campbell, actriţa Brooke Shields sau Claudia Schiffer.

Prinţul are doi copii nelegitimi - o fată şi un băiat, în urma unor relaţii cu o stewardesă din Togo şi o chelneriţă americană -, pe care i-a recunoscut doar în urma unor scandaluri ce au implicat teste ADN, avocaţi, presă şi tribunal.


Zvonurile controversate la adresa burlacului de Monaco merg însă până la ipoteza că acesta ar fi homosexual, tocmai datorită faptului că încearcă să se afişeze cu foarte multe femei.

Foto: NorthFoto

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:Nunta regala Printului Albert monaco charlene wittstock controverse copii anulare nunta

  Vizualizari: 8069

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta