Nunţi cu tematică: dragostea pluteşte în aer!

Citiţi şi

Ziua nunţii tale va fi o minune mult aşteptată, clipe visate transpuse în realitate. Şi cum acest eveniment are nevoie de o tematică, de ce nu ai alege dragostea drept laitmotiv?

Atmosferă feerică, oamenii dragi alături, tu şi iubitul tău valsaţi uşor pe melodia voastră preferată. Ziua cea mare a sosit, iar voi sunteţi personajele principale ale acestui basm însiropat cu dragoste.

 

Iar dacă vă doriţi ca invitaţii să guste un strop din magia pe care voi o trăiţi, organizează-ţi nunta cu o temă specială, care să celebreze sentimentul puternic pe care îl nutriţi: iubirea.

 

Ţinută

 

Rochia ta de mireasă o să fie cea mai frumoasă din lume, dar tu ştii deja asta! Ca să se încadreze în peisajul idilic, alege să o decorezi pe corset, ori pe fustă, depinde de model, cu inimioare realizate din cristale, mărgeluţe, paiete, pene sau orice alte accesorii.

 

Optează pentru un set de bijuterii în formă de inimă şi roagă-ţi hair stylist-ul să îţi realizeze o coafură de bal, romantică şi diafană. De asemenea, prinde-ţi la încheietură o brăţară cu charm-uri din inimioare.

 

Pentru logodnicul tău, alege o pereche de butoni senzaţionali, în formă de inimă stilizată, cu iz masculin.

 

Roagă-le pe domnişoarele de onoare să îmbrace rochii în culori dulci: roz, roşu domol, burgundy.

 

Decoraţiuni

Inimioarele sunt elementul cheie al acestei nunţi, aşa că nu te sfii să le foloseşti în decorarea localului. Optează pentru buchete de trandafiri prinse special, în forma de inimă, pe care să le aşezi pe mese.

Cumpără lumânări plutitoare în formă de litere şi pune-le în boluri cu apă. Alege L, O, V şi E, ori iniţialele numelor voastre.

Baloane multe, pe podea şi tavan, umplute cu inimioare din confetti.
Draperii spumoase, în culorile nunţii, turturele-perechi din cristal sau ceramică, plasate strategic, arcade din flori.

 

 

Culori

•    Roşu
•    Roz
•    Alb
•    Burgundy şi ivoir
•    Combinaţii insolite între ele

 

Detalii

Mizează pe un tort delicios şi cremos, în formă de inimă, o limuzină care să vă aducă la petrecere, improvizează un balcon în restaurant şi somează-l pe alesul tău să îţi facă o declaraţie, lansaţi împreună un stol de porumbei albi.

Oferă invitaţilor drept mărturii: un CD cu melodii romantice, de dragoste, o ramă foto cu o poză cu voi doi, pahare din sticlă modelată în formă de inimă, magneţi de frigider inscripţionaţi cu versuri de iubire, mini-albume foto, prăjiturele delicioase inimioare.

Pentru place-carduri renunţă la banalele cifre şi imprimă citate de dragoste celebre ori titluri de melodii romantice.

 

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:nuntă tematică dragoste inimioare rochie de mireasă place card turturele butoni mireasă ginere vals magneţi de frigider

  Vizualizari: 5034

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta