Povestea de nuntă a Octaviei

Autor: Octavia
Citiţi şi

Povestea noastră?! Probabil seamănă cu a ta, cu a voastră.Şi totuşi, pentru noi e importantă pentru că e… e POVESTEA NOASTRĂ!

Au trecut anotimpuri în care am gândit, am trăit am visat pentru unul.Apoi a venit momentul în care lumea noastră s-a schimbat. În acel anotimp…al cireşelor după ureche" n-am cunoscut şi ne-am împrietenit.

Ne-am indragostit…încet, pe neaşteptate, fără să ne gândim vreodată că am vrea sau am putea.


Totul a început cu o poveste frumoasă de prietenie. Eram colegi de facultate şi prieteni. Ne întâlneam pentru că aveam de lucrat la laboratoare împreună, pentru că împărţeam cursurile sau pur şi simplu pentru că uneori aveam chef să râdem şi să ne distrăm. Au trecut aşa 2 ani de facultate şi încet, încet am simţit că ţinem unul la altul fără a defini acest sentiment.


Lucrurile au evoluat încet, fără intenţii sau limite, de la prietenie la iubire. În anul 4 de facultate ne-am dat seama că ne iubim şi că ne e bine doar când suntem unul alături de celalt. Ne-am căsătorit în 11 septembrie 2003...A fost o nuntă "că-n poveşti"...Totul s-a derulat în "slow motion " pentru noi...Poate pentru că eram deja foarte obosiţi din cauza pregătirilor pe care le-am făcut doar noi doi sau poate din cauza că ne-am propus să ne simtitm bine şi să ne distrăm pentur că e "ziua noastră"...Eram frumoşi, nebuni, tineri.

Acum suntem la fel de nebuni, la fel de frumoşi şi la fel de tineri. Poate puţin mai maturi dar la fel de indrăgostiţi.


MĂRŢIŞORUL NOSTRU  În luna mărţişorului, a primilor ghiocei, în luna în care se simte deja mirosul primăverii am primit în familia noastră un îngeraş.   
Fiecare realizare cât de mică a îngeraşului nostru e pentru noi un adevărat eveniment. Când zâmbeşte, când învaţă cuvinte noi, când împarte cu noi un biscuite, totul e special pentru noi.


În aceste momente ne simţim de parcă am cuceri Everestul. Şi, poate, în felul nostru chiar îl cucerim. Câte puţin în fiecare zi!
 

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:nunta poveste octavia everest organizate nunta

  Vizualizari: 2311

  COMENTARII

  2

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta