Luna de miere în Insulele Mauriţius

Citiţi şi

Mark Twain spunea că Raiul a fost copiat după Mauriţius, iar dacă vei ajunge în „Hong-Kong-ul francofon” vei fi de acord cu scriitorul. Altfel, cum ar putea arăta paradisul?

Dacă nu cu plaje albe, cascade, insule de corali şi păduri verzi, Mauriţius rămâne totuşi un paradis pe pământ. Aşadar, ce ar fi mai frumos decât un sejur în luna de miere aici?

Chiar dacă mica insulă din estul Africii nu este tocmai aproape, am fost surprinşi să descoperim că Raiul de aici deschide porţile oricui, vacanţele fiind suficient de accesibile ca în orice altă destinaţie exotică, dar nu neapărat.  

Astfel, la agenţia de turism Adria Travel, preţul pentru unui sejur în luna de miere porneşte de la 1458 euro şi nu depăşeşte 2.303 euro, pentru 7 nopţi de cazare şi transport asigurat.
 
Ai la alegere hoteluri de trei şi patru stele şi tipul de servicii dorit. Transportul inetrurban este asigurat, aşa că poţi lua în calcul orice hotel propus de agenţie. Dacă optezi pentru Hotel Le Preskil Beach, situat la 20 de kilometri de aeroportul din Mauriţius, preţul sejurului este de 1563 euro, adică 3125 euro, pentru tine şi mirele tău.

Cei de la Marshal Turism ne propun o ofertă demnă de luat în seamă pentru cine se grăbeşte spre Mauriţius în acest an.


Pentru 3.590 de euro te poţi desfăta pe nisipul fin al plajelor din Mauriţius, în timp ce înveţi să faci windsurfing, caiac, să faci scufundări şi să te bucuri de răsfăţul serviciilor de frumuseţe şi sănătate".

Oferta turistică este calculată pentru două persoane, cu 7 nopţi de cazare la hotelul Constance Le Prince Maurice, la 45 kilometri de aeroport. Preţul transportului de/ până la aeroport nu este inclus.

La Ultramarine, în schimb, oferta de sejur pentru tinerii însurăţei propune preţuri diferite pentru mire şi mireasă, dar găsim şi oferte echitabile de preţ.


Aşadar, pentru un sejur în perioada 1 septembrie - 30 septembrie, veţi plăti, împreună, 4604 euro, pentru 7 nopţi cu demipensiune, la complexul de lux Beachcomber Le Paradis, iar dacă te grăbeşti până la finalul lunii august poţi beneficia de preţuri mai mici, 684 euro în cazul tău şi 1062 euro din partea mirelui. Sejurul este rezervat la Hotel Le Canonnier, iar de restul costurilor rămâne să te preocupi singură.

Tot aici poţi găsi şi oferte mai rezonabile pentru luna august, începând de la 2046 euro sau 2300 euro, dar fără transport.

Deşi majoritatea celor care vizitează Mauriţius vin mai degrabă pentru plajele-i splendide, rămân surprinşi să vadă câte alte minuni se găsesc aici. Mâncarea tradiţională, opsitalitatea oamenilor, cultura şi dansurile indigene - sega -, sunt doar câteva dintre ele.

 

 

Sursa foto: Shutterstock 

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:luna miere Insulele Mauritius oferte agentii turism plaja Search results

  Vizualizari: 3977

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta