Luna de miere în Turcia

Citiţi şi

Într-o singură lună de miere ai vrea să colinzi toată lumea şi totuşi, indiferent de valoarea sentimentală a vacanţei, costul sejurului se calculează până la urmă la fel.

Dacă nici căsuţa de bani după nuntă nu este prea generoasă, Turcia este una dintre alternativele extrem de accesibile pentru luna de miere.

Ţara semilunei rămâne una dintre cele mai apreciate destinaţii de către turişti, pentru că aici ofertele turistice nu întârzie să se plieze pe buzunarul turistului, dar mai cu seamă pe cele strâmtorate de criză.

Deşi poate că mulţi s-au plictisit deja de atracţiile turceşti, Turcia îşi atrage turiştii cu preţuri accesibile şi cu TVA de trei ori mai mic decât la noi, de 8 la sută. Aşadar, de ce să nu alegi un sejur în Turcia şi să îţi prelungeşti luna de miere?

Dacă îţi surâde o vacanţă la vestigiile otomane şi cultura bizantină, iată care sunt ofertele agenţiilor de turism pentru tinerii miri.

Lara Kundu

Dacă ai ajuns pe tărâmuri turceşti, sigur nu ai ocolit Antalya, Bodrum sau Istanbul. Dar Lara Kundu este posibil să îţi fi scăpat.


La doar 12 kilometri de Antalya, districtul Lara se bucură de cea mai lungă plajă de nisip din Turcia şi are de oferit o mulţime de alternative de relaxare şi distracţii, găsind aici chiar un parc de distracţii.

Pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de cinci stele, cum este Hotel Delphin Diva Premiere, cu serviciu ultra all inclusive, la agenţia Brava Tour plăteşti 1310 euro.
Tariful include biletul de avion, transfer aeroport - hotel - aeroport, inclusiv taxa de aeroport.

Kusadasi

„Insula Pasăre” rămâne una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta Mării Egee şi este, la rândul său, un tărâm al tuturor posibilităţilor de distracţie.
Poţi să faci safari, scuba, băi turceşti şi plimbări interminabile, fostul port Neapolis fiind foarte aproape de impresionantele cetăţi antice Priene, Milet şi Didima.

Pentru un sejur de 8 zile, în care poţi să vezi toate minunăţiile oraşului, la agenţia Rom Travel ofertele de preţ se situază între între 840 şi 1260 euro, în funcţie de perioada aleasă.

Oferta de sejur include şederea de 7 nopţi la la Hotel Adakule de 5 stele, cu servicii complete.

Antalya

Să ocoleşti Antalya este aproape o fărădelege pentru un turist. Oraşul este un „templu” al culturii şi istoriei, centrul vechi al oraşului fiind împânzit de cladiri istorice, vestigii arhitecturale bizantine şi romanice.

Este de prisos să mai spunem că oraşul cu plajele lui este un paradis al băilor de soare.
Dacă vrei să petreci luna de miere în Antalya, costul unui sejur variază de la 1816 euro, pe plaja din Belek, la un hotel de cinci stele, dar poate ajunge şi la 6198 euro, la agenţia Ultramarin Travel, fără transport inclus.

Foto: Shutterstock

  Trimite pe: StumbleUpon
  Citeşte o mulţime de alte articole interesante în newsletterul Unica.ro. Abonează-te acum!
  Taguri:oferte sejur luna miere turcia antalya kusadasi lara belek

  Vizualizari: 3078

  COMENTARII

  0

   Nu sunt comentarii

  CAPTCHA image for SPAM prevention
  Daca nu puteti citi cuvantul, da click aici.

  *campuri obligatorii pentru a comenta